Ett underbart jävla par
De fyller i varandras meningar, är ense om det mesta, och det finns inte en gnutta obekvämhet när de kramar om varandra framför QX kamera. Anastasios Soulis och Anton Lundqvist i En underbar jävla jul är helt klart ett trovärdigt filmpar. Dessutom har vi pratat med trion bakom filmen, Helena Bergström, Edward af Sillén och Daniel Rehn.

20 år och en av världens mest inflytelserika unga artister
Australiensaren Troye Sivan är bara 20 år, men har redan hunnit vara YouTube-fenomen, hyllad popstjärna och spela Wolverine som ung i en stor Hollywood-film. QX har pratat med honom.

Ellen Page: ”Jag var olycklig i garderoben”
I februari 2014 kom Ellen Page ut som lesbisk i ett tal på en filmmässa i Las Vegas.
”Jag har tröttnat på att ljuga och att gömma mig”, sa hon då. Idag säger hon:
”Nu är jag lycklig. Nu kan jag gå på gatan och hålla vem jag vill i handen och visa vem jag älskar.”

Cecilia Vaccari är någonting På Spåret…
Hon fick jobbet som utrikeskorrespondent tack vare twitter och drömmer om att få pris som grävande journalist, men just nu är hon aktuell som researcher i SVT’s På Spåret. Möt Cecilia Vaccari, en glitterbög i en lipstick lesbian-kropp…

Öppen & inlåst
Just nu rullar Big Brother i Kanal 11. En av de som gick in i BB-huset är tjugosexåriga transpersonen Alex Flores.QX träffade honom innan han låstes in.

Bästa burgaren
Hamburgerrestaurangerna har i ett par år poppat upp över hela Sverige. Vi har huggit in på huvudstadens hamburgare. Vem bringar oss den bästa burgaren? Vem snålar med stripsen? Vilken Hollywood-skådis har grundat ett av haken? Var hittar man de ljuvligaste dippsåserna? QX har ätit sig igenom sju av Stockholms burgarbarer och har svaren.

Dessutom: Nya tv-läkaren, skivaktuella MNEK, krönika av Mian Lodalen och en massa annat!