Ladda ner QX november som PDF

Sportkläder, omklädningsrum & Sthlm Berserkers
Sveriges hetaste rugbylag är Sthlm Berserkers som består av närmare
50 gaykillar. Vi fixade kläder från XXL. De bjöd in oss till omklädningsrummet. Här är resultatet. Och kom ihåg, bollen är inte rund…

Idol-Linni går sin egen väg
Att som sextonåring ställa sig inför Idol-juryn och en miljon tittare för att bli bedömd för sitt artisteri är modigt. Att dessutom veta att man ses som annorlunda jämfört med de andra Idol-deltagarna, och stå upp för det är ännu modigare. Idolen Linni Barresjö är helt enkelt det coolaste vi vet just nu.

Ragga i parker
Grindr i din I-phone, Qruiser och Gayromeo. Aldrig har möjligheterna till snabbsex varit så stora. Förr i tiden var bögar hänvisade till parker, badhus och offentliga toaletter för att träffalikasinnade. Trodde du dessa mötesplatser var passé? Inget kunde vara mer fel! Cruisingen lever fortfarande i största välmående trots alladigitala plattformar.
QX:s Anders Backlund berättar varför.

HBT-samhällets sexigaste
Hon läste Stephen King som åttaåring. Han programmerade när de andra barnen spelade boll. Möt Linus och Emelie – hbt-samhällets sexigaste

Viva la Jöback
Peter Jöbacks nya skiva består av franska låtar på svenska. Och i en kortfilm som släpps i samband med skivan spelar han sig själv som fransman. Men trots det blev det varken baguette, crossiant eller café au lait när jag träffade honom över en frukost för att prata om ”La vie, L’amour, la mort”.

HBT på Stockholm Filmfestival
Mellan den 9-20 november pågår Stockholm Filmfestival i huvudstaden. Där visas flera riktigt bra filmer som vi skulle vilja säga riktar sig till de flesta av oss.

Dessutom: Anton Hysen pratar sport i P3 Sport, vi uppmärksammar en erotisk ritbok och träffar pojkarna i One Direction. Sara Lövestam får frågan om hon skulle ligga med en kille för en miljon medan Roger Wilson skriver om höstens stora litterära battle i homovärlden: Vem är kungen av bögsjälvbiografier – Rikard eller Rickard? Vi besöker Tel Aviv och träffade Ishad Manji när hon var på besök i Stockholm.