Ladda ner QX januari som PDF

Nominerade till Gaygalan 2011
Här presenterar vi samtliga nominerade i de 17 kategorierna på Gaygalan 2011 som hålls på Cirkus i Stockholm på Alla hjärtans dag, den 14 februari.

Carina Berg leder Gaygalan 2011
I höst har hon har tränat med Anja Pärson, dansat med Andreas Lundstedt och gråtit med Arja Saijonmaa. Nu ska Carina Berg hoppa i galastassen och festa loss med QX-publiken på Cirkus. Hon ska nämligen leda hela Gaygalan.

31 fascinerande saker med flator
Två flator drar alla flator över en kam och listar 31 saker som flator gör, tycker, gillar, tänker och känner. Fördomar eller sanning? Gränsen är hårfin.

Heta September
Nya singeln ”Resuscitate Me” (återuppliva mig) var kanske en uppmanande tanke från September inför comebacken med nya skivan ”Love CPR”. Men sångerskans karriär har knappast fått nytt liv genom nån mesig mun-mot-mun-metod.
Den har snarare fått en rejäl elchock.

Mjuka klappar, hårda paket
Qruisers hetaste bloggare Daskadasenibordet heter Andreas och för QX läsare visar han vinterns hetaste kallingar. Vilka vill du hitta under granen?

Jonas Andersson
Han vill inte kalla det för lyxhotell. Han ser hellre att Nobis blir Stockholms vardagsrum.. Jonas Andersson tar oss med till Nobis.

Kyss mig
QX är först att visa bilder från 2011 års stora flatfavorit på Sveriges biografer, svenska filmen ”Kyss mig”.

Dessutom:
Lindy Larsson har en roll i Änglagård 3, Stefan och Robin är killarna i logen, Sara Lövestam skriver om att 2011 blir året då… Medan Roger Wilson efterlyser en generös samtalston mellan de genus-politiskt medvetna och svennebananhomofilerna. Vi träffar tjejerna på Högkvarteret och en av gaykillarna i Stylisterna på kanal5play. Vi recenserar skivor med bl.a. EMD och Duffy, och har sett filmer som Burlesque och Hjärtslag.