Ladda ner QX oktober som PDF

Ola Lauritzson
Snygg, smal, trevlig, framgångsrik. Ola är så mycket mer än GI-Ola. Och nästan så perfekt att man börjar tvivla på om han finns på riktigt.

My name is Joback
Ny stad. Nytt liv. Ny skiva. Det är en ny version av Peter Jöback vi träffar en morgon på ett hotell i Köpenhamn.

Halvåtta hos mig…
Tre QX-läsare fick ett uppdrag: Fixa en trerättersmiddag för 500 kronor och bjud in två vänner. Vi tog med QX egen middagsbjudningsexpert Håkan och satte oss till bords…

19 frågor till Mat-Tina
Mat-Tina möter mig i en snygg hotellsvit, och är precis lika charmigt söt som jag tänkt mig. Den här dagen är hon långt bort från puttrande grytor, hungrig studiopublik och en ständigt tickande klocka. I höst lagar hon mat i direktsänd teve, och under en timme varje måndag kan man svänga ihop en trerättersmiddag ihop med Tina och en känd gäst.

Mammornas vardagshjältar
Lotta Andreasson är världens bästa barnmorska. Nicole Silverstolpe är också världens bästa barnmorska. Tillsammans leder de ett regnbågsprojekt som är världsunikt – och mammorna älskar dem.

Getaway at Aruba
”Aruba, Jamaica ooh I wanna take you… We’ll get there fast, and then we’ll take it slow, that’s where we wanna go, to get away from it all…”
Hur är det egentligen på ön som Beach Boys sjunger om? Magda Gad vet.

Dessutom:
Yasmine spelar Lisbeth Salanders flickvän i Flickan som lekte med elden, Mårten Andersson är killen som såg till att boken No tears for queers blev teater, Sara Lövestam hyllar alla som kommit ut och Roger Wilson vill att du funderar över din dejtingkarma. Julie & Julia är höstens må bra-film att ta med mamma på och Whitney, Mariah och Backstreet boys har släppt album. Månadens Qruiserkille heter Fredrik och är singel, det är även Fredrik Eklund som nu startar business i Stockholm. Vi har även pratat med Kennet, gay och steward i Tv-serien Stockholm-Arlanda. Och så har vi listat de bästa citaten från två av de populära hemmafruarna i Hollywood, Anna Anka och Maria Montazami