Ladda ner QX juni 2009 som PDF

Fyra dagar i New York
New York har lockat oss i flera år. Och äntligen fick vi på redaktionen möjlighet att åka dit tillsammans. Tre homosar på vift i storstan. Vi kom hem med en hel drös med artiklar. Möt svenskar som bor i NY-city, följ med på Sex & The City-sightseeing och häng med oss ut i gaynatten. We give you New York!

Outgames
Det är stor sportfest i Köpenhamn i sommar och QX har pratat med deltagare och initiativtagare kopplade till gayatleteldoradot Outgames i juli. Fotograf Magnus Ragnvid Chammon har tagit bilderna.

Beth Ditto
QX har snackat med Gossips frontande flata Beth Ditto. Hon berättar om sitt förhållande till Sverige och hur man lyckas i musikbranschen.

Dansen tar Pontus jorden runt
Svenske dansaren Pontus Lidberg gör succé utomlands. Vi har träffat honom.

Sara Löfgren är starkare nu
Sara Löfgren är tillbaka och berättar om sina flatfans, sitt science fiction-intresse och sina sommarplaner.

Och…
…nu är sommaren här så vi har såklart plåtat en snygg Qruiserbrud, Renée. QX har även koll på det senaste i bokfloden och vår bokexpert Magda Gad har läst Roslund & Hellströms senaste Tre sekunder, och så tipsar Birgitta Stenberg om sin favoritläsning.
Dessutom har vi recencerat filmer som De Osynliga och Fighting och lyssnat på skivor med The Sounds, Sara Löfgren, Little Boots och Patrick Wolff.

Redaktionen