Fler män har trätt fram och anklagar den tidigare VD för Abercrombie & Fitch, Mike Jeffries, samt hans brittiske partner för sexuellt utnyttjande, enligt BBC. Männen uppger att de har blivit utsatta för övergrepp och även att de skall ha injicerats med droger.

En man, som kallas Luke, berättar för BBC att han 2011 flög till Spanien med löftet om att få delta i en reklamkampanj för företaget. Vid ankomsten till Jeffries svit på ett hotell i Madrid upptäckte han dock en bisarr miljö med assistenter klädda i Abercrombie & Fitch-uniformer, som agerade som butikspersonal. Enligt Luke tvingades han att delta i sexuella handlingar trots att han upprepade gånger försökte säga nej.
Sammanlagt har nu 20 män anklagat Jeffries och hans partner för övergrepp i samband med evenemang som pågick mellan 2009 och 2015, då Jeffries var VD för företaget.

Klassiskt snygga modeller och personal var ett av varumärkets främsta kännetecken. Här en bild från Phoenix 2011. Modellen på bilden är inte omnämnd i artikeln.

BBC skriver även att assistenter till Jeffries injicerade deltagare med droger och att företaget Abercrombie & Fitch nu står inför en stämning om att ha finansierat ett sex-traffickingnätverk under Jeffries ledning.

FBI har inlett en utredning, men Jeffries och hans partner förnekar alla anklagelser. Abercrombie & Fitch har valt att inte kommentera pågående rättsliga processer.