Som värdar under Wonks fester ska Francesco D’Macho och hans bästa kompis Orlando Toro mingla runt och se till att skapa en skön stämning. Killarna flögs upp igår och kommer alltså att dyka upp i parken under dagen för att promota kvällens fest.
– Jag stannar i Stockholm till på söndag och det kommer definitivt att bli en kul vistelse, berättar Francesco och tillägger att det här är hans första vistelse i Stockholm, och att han bara hört gott om huvudstaden. En av hans bästa vänner är faktiskt svensk, och för QX läsare är den killen bekant som januari månads omslagskille, Jimmy, eller ”Turbo”, som Francesco känner honom som.
– Han är som en bror för mig och han är definitivt med oss i Stockholm.
Francesco är en av Europas mest kända porrskådisar och har de senaste åren medverkat i en rad filmer som blivit stora succéer och i våras blev han utsedd till bästa manliga skådis på en stor gayfilmsgala i Berlin.
Kan det inte vara lite jobbigt att träffa folk som har sett dig ha sex?
– Haha, nej. Jag är ju porrskådis och har inga som helst problem med det. Att jag jobbar inom porrindustrin är ju helt mitt eget val.
Är du singel?
– Nej. Jag är lyckligt gift med världens vackraste man, Damien Crosse, och han är också porrskådis.
Vad tycker du om svenska grabbar?
– För tidigt att säga, men det lilla jag sett bådar gott. Jag är övertygad om att det kommer att bli en kul vistelse. Men jag lever i en monogam relation så det kommer inte att bli FÖR roligt med de svenska killarna (skrattar).