Dj Sanaz spelar på mälarpaviljongen på klubb Before/Mälarpaviljongen som artar sig till att bli förfesten till Clean Groups treårsfest på Operaterrassen. Där spelar Marcus Ullmarker, Micke Hi liksom Dr Beat och Juan Pedros dansare skall alla vara Geisha-sminkade och klädda. Gästande Prins Manvendra Singh Gohil är bjuden till kalaset och förväntas komma. Öppet är det mellan 23-05.
Få förkänsla för Clean Groups Pride-fester via deras reklamfilm.



Combustion och 80’s har en fest på Marie Laveau på Hornsgatan. En lite mindre högprofilerad fest inför deras stora satsning på torsdag på Debaser: ”Feminist Queer Party”.
I samma område, på Teater Tribunalen på Hornsgatan är det socialistisk Pride-fest. På scen står Andrés Esteche med Homero Alvarez och Claudia Neuched. Dessutom Erica Falk och Jan Hammarlund.
För läderkillarna är det SLM-kväll med Christer Broman som Dj. I grannkvarteret är det Side Track som regerar och runt hörnet lär det vara gaystämning även hos Morfar Ginko.
Lino lär som vanligt blir kaotiskt och galet festligt med sitt perfekta läge vid vattnet. Förfestar gör man med fördel på Leijonbarens gård och Torget i Gamla Stan.
Blue Moon Bar satsar extra på Pride i år och ikväll lördag är det Fredrik Kempe som står på scen. Schlager hela natten lång!
Berns har gaybaren öppen hela veckan. Värt att bara skönt hänga där och njuta av Dj Similian mobile disco och Kleerup. Gaybaren ligger i den vänstra baren Katthavet (höll på att skriva Kattahavet) med Ulrich Bermsjö som värd.
Missa inte att svänga förbi Göken på Kungsholmen som har Pride-fart eller Momma vid Nytorget som lär bli ett skönt komplement när Judy’s Mumsmums-fest kommer skapa stor röra kring Judy’s moderbar Roxy.
Klubb Idyll har kalas på båten Vielle Montagne ikväll och den 30 juli, men för att komma in måste man föranmäla sig.

Och hbtq:isar – Pride är en lång vecka. Ta det cool med drickat så håller ni längre 🙂

QX GayMap