Imorgon tisdag drar Köpenhamn Pride igång med ett stort 20 årsjubileum. Rådhusplatsen förvandlas till Pride Square och bjuder på gratis konserter och högklassig underhållning.

Först ut är LaGaylia Frazier som uppträder med Köpenhamn Prides officiella låt. Tisdagens scenprogram är helt dedikerad till svenska stjärnor som Dolly Style, Gabriel Fontana, Jonas Hedqvist, Panetoz, Cazzi Opei och Eric Nielsen.

På torsdag kan man som turist passa på att se Köpenhamn från de populära sightseeing kanalbåtarna. Här kommer glamorösa drugor agera guider och visa alla must-sees.

Fredag på Pride Square betyder den mytomspunna dragshowgalan som är en av Europas största dragnights. Med en stor line-up med nästan 20 dragstjärnor får den helt enkelt inte missas.

På lördagen är det äntligen dags för den stora Prideparaden med avgång klockan 13.00 från Frederiksberg Rådhus. Efter att ha slingrat sig igenom gatorna avslutas kärleksfesten med en hejdundrande show på Pride Square, med artister som Dragdaddy & The Cunt och Medina.

På söndagen tar Tivoli över med deras After Pride chill-out. Här får vi lyssna till musik, se på film och skråla med i allsång från klockan 14.00. Sångaren Albin Ljungqvist kommer guida alla genom sin post-pride depression och krama ur det allra sista ur en fantastisk vecka.

Ifall någon inte riktigt har fått upp Pridepeppen så bjuder vi här på en härlig film från Köpenhamn Pride 2015, vilken fest!