Varför satsar ni extra i år?
Tom: Vi hade nog lika mycket igång förra året, men gick inte ut med allt så tidigt som vi gjort i år. Vi kommer även att med vår granne på Mälartorget Flying Elk att synas i paraden.

Ni har lyckats bra med Fräcka Fredag med Reine, vad är hemligheten bakom framgången och blir det extra pride-igt under fredagen?
Reine: Man vet inte vad som händer eller vem som kommer att showa och inte ens vi vet vad som händer så ibland så blir det spontant en striptease av nån stammis. Vi har haft komiker med stand-up och burleskartister och massa dragqueens som gästat oss. På Priden kör vi givetvis extra av allt!

Tom: Och stämningen i publiken är helt otrolig. Ibland kan man önska att vi kunde bygga ut för dessa kvällar så fler får plats!

Admira kör Tutti sin Frutti under tisdagen, vad innebär det?
Tom: Tutti-Sin-Frutti-Tisdag med Admira ThunderPussy utmanar dina inre fantasier och det bjuds på allt som krävs för en intensiv Pride-utlösning: quiz, lekar, preventivmedel och show!

Varför ska man gå till Torget under Pride?
Tom: För att vi är vi och det händer nåt varje kväll. Det är perfekt att börja kvällen med middag och skön dryck och sen också bli underhållen på olika sätt. Möts upp innan man drar vidare ut i natten! Dessutom säljer ju vi en massa förköpsbiljetter också till alla olika fester som hålls i stan denna vecka!

Vad hittar Miss Tobi på under Pride hos er?
Tom: Miss Tobi lovar Schlagerquiz med shownummer och tävlingar, och även en orgie i schlagermusik. Håll i glasen för det finns en risk att hon hoppar upp på bardisken också! På torsdagen däremot blir det schlagerfritt. Det gjorde vi även förra året.

Vad från menyn rekommenderar du?
Tom: Jag skulle säga allt! Klassiker som Club Sandwich, Caesarsallad, köttbullar, Biff Rydberg och blocktallriken… Dessutom byter vi ut våra förrätter och varmrätter beroende på säsong. Just nu är grillad entrecôte storsäljaren.

Vem skulle du helst vilja se på Torget under Pride?
– Att Pridesångerskan Evelina spontant kör Pridelåten och Ruby Rose kommer och käkar, och ja, alla dragqueens också!