– Jag har velat göra en show på en teater länge, men det har inte alltid gått ihop med resurser och omständigheter. Så nu vill jag bjuda på en egen show där publiken kan komma till mig oavsett väder och vind. Ö2 Scenkonst har gett mig en fin överenskommelse, men det är jag som går in finansiellt med egna pengar för att få ihop det. Det är som en present till mig själv, berättar Admira för QX.

Admira beskriver Prajd-Späck som en ”kvalitativ kavalkad av konstiga tankar och ideér med egenproducerad musik och texter som leker med normer och könsroller”.
– En helkväll med mig i intim miljö på nyrenoverade Ö2 Scenkonst, tidigare Boulevardteatern, där de första som dyker upp bjuds på sockerkaka! Jag sjunger allt själv och musiken är egenproducerad. Och Imaa Queen hjälper mig med kostym.

En egen föreställning blev också verklighet efter att Admira, som framgångsrikt producerat drag och burleskfesten Glamspäck på stora scenen under Stockholm Pride, i år inte fick frågan.
– Jag såg jättemycket fram emot att göra Glamspäck ett år till för många har hört av sig och vill uppträda. Visst är jag besviken, men vi får se vad de hittar på istället. Jag känner att man måste kunna se drag nånstans i stan under Pride, så nu gör jag Prajd-späck.

Över ett år som drottningen av Drag Race Sverige har passerat och Admira har idag lyxen att enbart jobba med drag.
– Att säga att jag jobbar som dragshowartist gör mig tacksam och glad. Jag njuter mer nu och är mer kreativ. Så det är lite därför jag satsar på egna grejer.
– Jag är också glad att nu nå ut till fler ålderskategorier, att träffa barn och ungdomar.  De gör pärlplattor, armband och teckningar…det är svårt att greppa. Nu får jag vara den som inspirerar, den som jag hade velat ha när jag var yngre och satte upp egen dragshow.

Biljettförsäljningen tickade också på så bra att det faktiskt blir en extra föreställning fredagen den 2 aug.

Vem vill du helst se i publiken under dessa kvällar?
– Jag vet redan att min mormor och mina föräldrar är där, det är viktigt för mig. Men jag hoppas att många kommer och tittar. Jag har medvetet inte tagit så högt pris just för att så många ska kunna komma och titta under Pride. Det blir allt man kan önska sig.