”95 spänn är inte dyrt för ett glas champagne”

Anders Öhrman

Gina G på Schlagerkvällen
Jag har längtat i många många år på att få se och höra Gnia G framföra ”Ooh Aah just a little bit” under Prides schlagertorsdag. Ikväll är längtan äntligen över. Alltså, jublet när låten drar igång…. Ja, och så Agnetha Fältskogs besök i PridePark. Oj, vilken kväll.

Öppen träning med Sthlm Berserkers
Idag kan man få provträna med rugbylaget Sthlm Berserkers i PridePark kl 16.00. Ta chansen. Kom!

HBTQ och Idrott i PrideHouse
15:00–15:45 Hbtq & Idrott
Unga homo- och bisexuella blir utestängda och trakasserade inom idrotten, medan transpersoner helt utestängs i idrottens könsuppdelade värld. Men det finns undantag – hbtq-personer som ser idrotten som en frizon. RFSL och RFSL Ungdom föreläser om resultaten från en forskningsrapport om hbtq och idrott.
Arr: RFSL och RFSL Ungdom | Plats: Kafé Klara

Jessica Lundgren

Tjejfesten!
RFSLs tjejfester är legendariska och de blir bara bättre. I år kommer skitcoola och superbästa Femtastic att ratta ljuden inne på Debaser Medis. Be there or be square!

Pride Comedy
Humor av flator för flator, hur gött låter inte det? Med några av landets bästa komiker som Moa Svan, Shanthi Rydwall Menon och Pernilla Hammargren kommer den här kvällen ge oss magrutor.

PrideHouse: Antirasism i praktiken – hur skapar vi en antirasitisk verksamhet och organisation?
Arrangör: RFSL och Interfem
RFSL tarhjälp av bland andra Interfem för att få konkreta tips på hur det antirasistiska arbetet kan förbättras. Hur borde principprogram se ut? Kan de demokratiska strukturerna förändras? Vad ska en handlingsplan innehålla? Tips och råd för alla organisationer.

Ronny Larsson

Schlagerkvällen i Pridepark
Det är väl lika givet som amen i kyrkan att Qx-Ronny är i Pridepark och njuter av denna Pridetradition. Gina G! Helena Paparizou! Valentina Monetta! Anton Ewald! Det här kan ju bara bli FAB!

The Worlds biggest Schlagerparty!
På Operaterassen uppträder Loreen inför en förväntansfull publik. Men mest längtar jag efter den här festen för att jag och min schlagervapenbroder Ken dj:ar på stora dansgolvet och vi kommer att spela alla bra popschlagereurovisionhits som finns. Trötta gammelschlagerhits är bannlysta när vi dj:ar hits från de senaste årens schlager och Eurovision. och ett och annat gammal guldkorn.

Drick champagne!
95 spänn är inte dyrt för ett glas champagne säger jag och halsar ner ett par innan schlagershowen i Prideparks champagnebar.