Undertecknad är helt såld på årets Pridelåt och tycker nog att det är en av de bästa Pridelåtar vi haft. Äntligen är det en skönt dansant poplåt som varken är ett redan släppt albumspår eller känns Pride-konstruerad.
New colours skrevs av superlåtskrivaren Jörgen Elofsson (Westlife, Kelly Clarkson, Celine Dion), och Janet och var tänkt till hennes kommande platta, men när Stockholm Pride visade intresse så sa de ja till att den skulle bli årets Pridetema.
– Den kändes så rätt med färgetemat i och med att årets logga innehåller nya färger. Texten har faktiskt inte ändrats något sedan den skrevs utan den skrev precis så här, berättar Janet.

Snart kommer Janets nya platta, och som det ser ut just nu dyker den upp till hösten. Men för er som väntar otåligt på att höra Janets röst på skiva kan köpa Agnetha Fältskogs platta.

Janet har nämligen sjungit in alla låtar på Agnetha Fältskogs platta och hennes körer ligger kvar från att hon sjöng in demoversioner av låtarna. Samtidigt som hon och Jörgen jobbade så skrev han nämligen låtar till Agnetha, och Janet var den som sjöng in versionerna på demo som Agnetha fick höra.
– Det var jättemäktigt. Hon gillade min röst och ville att jag skulle sjunga in albumets låtar efter att hon hört den första demon. Det var lite som att gå in i en roll för att sjunga som Agnetha, och min röst hörs över stora delar av plattan

Janet fastnade lite extra för balladen I was a Flower. När Jörgen spelade den för Janet så slutade det med att hon grät hela dagen.
– Den träffade så djupt, med både text och melodi. Den hade jag jättegärna gjort själv om jag fått chansen, ler hon.

Du lär uppträda på en och två gånger under Pride, kommer du besöka parken nåt?
– Jag kommer absolut att hänga på Stockholm Pride och ska försöka se så många artister som möjligt. Det borde vara Pride året om, det är så fantastisk stämning i stan när Pride hålls. Jag älskar det här med att skita i alla normer och att bara få vara som man är. Så vill jag alltid att det ska vara!