Redan måndag kväll öppnar veckans läder och fetisch-arrangemang i samband med Stockholm Pride. På läderklubben SLM är det Pub-kväll som sedan följs av flatklubben Wish på tisdag, Öppet hus för alla kön på onsdag, Öppet hus för killar på torsdag, medlemsklubb på fredag och lördag och så avslutande pub-kväll på söndag.
För hetero/homo/bi/trans, bdsm mix-inriktade kan vi förutom onsdagen på SLM även tips om att Dekadance kör en traditionell PervPridefest. Detta år på H62 på Hornsgatan intill Mariatorget.
Ett poplärt förhäng till SLM är dessutom Side Track som ligger i hörnet Wollmar Yxkullsgatan och Swedenborgsgatan. Här är det i samband med Pride extraöppet måndag och tisdag kväll och såklart onsdag till och med lördag. Så kan du passa på att möta folk som inte bara intresserar sig för läder, gummi och annat kinka!









Såväl SLM som Whish och Dekadance kommer såklart även synas i Prideparaden. Och är man intresserad av att diskutera frågor kring BDSM så hålls fördega och samtal på ProdehOuse under onsdagen och fredag,
Bland annat på temat heteronorm liksom att vara förälder med BDSM-intresse.


I QX shop hittar du läderflaggor och andra symboler för läder och BDSM-världen. QX Shop finns förutom på nätet även i Pride Park onsdag till lördag.