Hej!
– Hej!

Vad heter du?

– Kesha!

Hur gammal är du?
– Jag är sju år.

Vad har du gjort under Pride?
– Jag har fungerat som en publikfriare för Positivagruppen syd i Malmö, en förening för hivpositiva.

Hur mår du?

– Jag är lite sliten. Jag har suttit i tältet från halv sju varje morgon till klockan åtta och pratat med folk. Så det har blivit många intryck. Många vill fota mig. Egentligen borde jag ta 10 kronor för varje foto och skänka till regnskogarna i Brasilien. Jag kommer därifrån!

Inte till er förening?
– Nej, de kan söka pengar. Regnskogar kan inte söka pengar.

Medan vi sitter och pratar hittar Kesha en myra som sitter på sin papegojhusses axel. Kesha slukar den genast. Kesha tar sedan en slurk vatten.

Kesha är lite fräck och försöker titta på min BH genom att dra undan linnet med tårna.

Vad har du ätit under Pride?
– Jag har ätit allt! Speciellt goda såser. Det får gärna vara chili i dem. Jag gillar rå chili också. Sen gillar jag att dricka! Konjak och öl är gott.

Snackar du någon goja?

– Nej, jag visslar mest. På både tjejer och killar. Men de måste se bra ut! En gång visslade jag så pass mycket att en tjej rodnade.

Vad har varit det bästa med Pride?

– Det har varit att få umgås med min husse Hans Andersen. När han kom in i djurbutiken och adopterade mig var det kärlek vid första ögonkastet. Jag tog tag i Hans fingrar när han för första gången stoppade in dem i min bur. Sen när han kom tillbaka 14 dagar senare så hoppade jag upp på Hans och tog tag i hans krage. Sen dess har vi varit oskiljaktiga.

Kesha viskar att han tycker att jag är snygg i Hans öra.