– Jag ser fantastiskt mycket fram emot Pride. Stämningen, kärleken, publiken. Jag längtar efter er redan! säger Lisa Miskovsky i ett pressmeddelande från Pridefestivalen som släpptes på lördagen.
Miskovsky står på Pridescenen i Tantolunden den 1 augusti 2012, dvs på parkens öppningsgala.

Norlie & KKV

Efter paraden på lördagen blir de Paradgala och Pride passar idag på att presentera Sonny ”Norlie” Fahlberg och Kim ”KKV” Vadenhag som alltså uppträder under namnet Norlie & KKV och vars popiga hiphop-låt låt Tröjan du hatar blivit en så stor hit att Pride utser dem till ” en av Sveriges hetaste artister just nu”.
– Med 100 dagar kvar till vi drar igång Nordens största Pridefestival är det extra kul att nu kunna gå ut och börja släppa delar av det fullspäckade program vi kommer att ha i år. Jag längtar redan till att få se både Lisa och Norlie & KKV i sommar, säger Alf Kjeller,som är festivalchef för årets Stockholm Pride.
Sedan tidigare är det klart att Lena Philipsson uppträder på Pridefestivalen och att hennes tidigare låt ”Du följer väl med?” har antagits som Pridelåt och därmed kommer mixas om att Emil Hellman och få en extra Prideig känsla.