Med ett eget program för den unga, en gatufest utanför Moderna Museet, seminariecenter hos ABF, sport med Devilants, regnbågsmässa och fester för tjejer, läderbögar och stor avslutningsfest och Wonk-party bjuder RFSL Malmö i år in till Regnbågsdagar.
Tidigare år har Malmö haft över en veckas evenemang som avslutats med en parad genom staden.
I år tar man det lite lugnare, men erbjuder fortsatt ett brett utbud där det förutom aktiviteterna ovan blir RFSLs nya lokaler på Gasverksgatan som fungerar som utgångspunkt och där ungdomsverksamheten håller till från 17.00 onsdag till fredag och från 11 på lördag.
På festfronten blir det tjejfest på fredag med Klubb Embla, läderbögarna har fest varje kväll under festivalen med ett öppet hus för alla på torsdagen. Den stora avslutningsfesten hålls på Slagthuset av Club Berlin som nyligen fixade en succépremiär för sitt festkoncept på Moriska Paviljongen. Här är det den ”svenska syden” som står i centrum, men i lite mer ordning och reda-version anno 2011. Och det blir house och tech som formar musikutbudet. På scen står Anna Jádeus och dragshowgruppen High Heels.
På gatufesten talar Ulrika Westerlund och Jan Hammarlund uppträder och talar för Riksorganisationen HBT-Solidaritet. Radical Cheerleaders och High Heels står på scen och det blir en glamorös show med Regnbågsteatern. De sistnämnda har dessutom seminarium för nyfikna på torsdagen hos ABF på Spånehusvägen.
Förutom Den stora avslutningsfesten har Wonk, som QX skrev om nyligen, satsat extra på lördag med Danny på scen.


Händer i Malmö 21-25 september

Ladda ner programmet för Regnbågsdagarna som PDF