Förra året var det hysteriskt drag på Berns, känner du att du har mycket att leva upp till?
– Det är en självklarhet. Förra året hade vi över 8000 gäster under Pride veckan på Berns och förväntningarna stiger så klart. Fler gäster och större artister, och nytt för i år är att vi har befogenhet att använda hela Berns under veckan. Vilket innebär fem olika dansgolv och många flera tusen gäster får plats inne per kväll.

Har du gått större nu när det är EuroPride?
– För andra året i rad så firar vi Pride på Berns fantastiska lokaler. I år är Pride mycket större då Stockholm är värd för hela Europas Pride och så klart har vi satsat mera för alla våra utländska och svenska gäster ska få uppleva ett oförglömligt EuroPride vecka i stan. Under fem kvällar bjuder vi in er alla till Berns och Clean Festival för att ta del av dessa festligheter. Vi kör igång onsdag den 1 aug och håller öppet under hela veckan till söndagen den 5 aug.

Netta kommer till dig men inte till parken på torsdagen, hur lyckades du med det?
– Vi vill erbjuda något som är unikt för våra gäster och att ha Netta endast på Berns och Clean festival var en självklar bokning.

Detox Icunt kommer åter till ditt pridefirande, varför har ni klickat så bra?
– Jag bara älskar Detox och så har han släppt en massa ny egen musik som våra gäster vill uppleva.

Saara Aalto och Eleni till Worlds biggest Schlagerparty, varför bokade du just dem?
Eleni och Saara var mina favoriter i årets Eurovision-tävling och självklara bokningar för Clean festerna.

Du kör en stor Circuitfest under lördagen, det är rätt unikt att köra en sån fest här?
– I år är det 3:e året vi kör en Circuit fest under Pride. Circuit-festen lockar flest gäster av alla festerna. I år slår vi på ännu större och bjuder in på ett stort Beach-party med flera hundra badbollar och andra roliga beachtillbehör för en superlyckad lördagsfest. Fem stora dansgolv, 14 olika djs, flera tusen gäster och allt detta mitt i stan på ett av Sveriges finaste lokal, bäddat för en superlyckad EuroPride lördag!!

Och det blir även en söndagsfest i år?
– Söndagsfesten brukar vara ett av dom roligaste under Pridefestivaler utomlands och med tanke på antalet utländska gäster vi kommer att ha i år så kommer söndag att rocka, (skrattar).

Vad innebär Pervert party, har man krafter kvar att vara perv efter fyra dagars festande?
– Ingen vill missa chansen att vara lite perv efter en veckas festande…

Vad ser du själv mest fram emot under Pride?
– Alla gäster, artisterna och alla våra grymma dj:s. Jag älskar att se när våra gäster har en fantastisk kväll på våra fester. Det ger mig såååå mycket energi och jag bara längtar till att få bjuda på det.