Vad ser du fram emot under Pride-helgen?

Patrik
– Pride-paraden. Det är så extremt mycket kärlek och glädje. Den går jag alltid på.

Sofia
– Jag ser fram emot att hänga med min bästa kompis som är designer för årets dog tag. Så jag är här för att stötta henne och bara supa in all kärlek.

Patrik
– Jag hoppas på en rolig kväll. Det är första gången jag är här så det är väldigt spännande. Stora förväntningar, absolut.

 

Roger
– Så mycket glädje som möjligt. Jag ska dansa jäkligt mycket.
Tinette
– Så mycket folk som möjligt som kommer hit och köper i baren.

Janne & Ebba
– Vi ser fram emot lite mer solsken, trevligt väder, lite fler glada människor ser vi fram emot att umgås med och ha trevligt här på området.

Caroline
– Tåget imorgon tror jag. Det är så mycket positivitet och härliga känslor, och fint. Jag jobbar alltid och är här i parken så vi missar det varje år men det är alltid kul att se dem när de kommer hit till parken, så det brukar vi iallafall se på.

Sebastian
– Jag vet inte faktiskt, det är min första gång här så jag är nog mest ute efter att hitta någon slags känsla av samhörighet med andra queer-personer.

Damian
– Det är min första gång också och min andra gång i Sverige överhuvudtaget. Jag ser fram emot paraden för det är alltid en av de största sakerna när man pratar om Pride. Jag kan tänka mig att det är en ganska extraordinär upplevelse att bara gå i den med andra människor och bara vara en del av det. Det känns som en väldigt magisk sak i slutändan.

Eli
– Pride-paraden får det nog bli. Det är kul när alla samlas på samma ställe och man får se alla olika delar av Pride.

Kristina
– Kanske någon föreläsning, gå och titta här på alla utställare. Jag har aldrig varit här förut så det är jättespännande. Jag ska gå runt här ordentligt och titta.