Hög tid att fundera på vilka kallingar som skall bäras under Pride, vilka shorts som skall dras på och vilka flaggor som skall viftas med  i paraden! QX Shop kommer som vanligt ha ett tält i Pride Park där du som är på plats kan shoppa runt.

Hela utbudet tar vi dock inte med men du kan betala i förskott och hämta ut portofritt i Pride Park mellan den 2-5 augusti. Obs – gäller alltså om du har entré klar till parken så du kan hämta ut i QX tält.

Just inkommet är Andrew Christians nyheter för juli! Fixa nu för Underklädesfesten på torsdagen i Pride eller för KOXБOX-festen på fredag kväll hos Kulturgården i Solna. Fler funkar topp hos Nur Männer-festen den 29 juli eller på SLMs kvällar i såväl Stockholm som Malmö. Och de flesta funkar problemfritt att visa upp sig i under Prideparaden, även om shorts och gym-kläderna kanske är något mer städade!

I paraden funkar såklart hela kittet av regnbågsfärgade accessoarer, masker, peruker, scarfs, hängslen, skosnören, kaninöron, slipsar och flugor och såklart: flaggor! Flaggor och åter flaggor!
Regnbågsflaggorna såklart, där det finns på pinne i tre storlekar, lilla, vanliga och XXL. Det finns Regnbågsflaggor med judiska, kristna och muslimska symboler. Flagga som du kan använda på bilen och flaggor utan pinne i en herrans massa storlekar. De största för höga flaggstänger har vi fått in nyligen och kunnat pressa ner priset rejält!
För Pridefesterna, paradbilen eller för den delen Kräftskivefesterna, finns såklart flaggspel i olika storlekar och utföranden liksom girlanger!

TransPride-flaggan hamnar även på topplistan såklart och finns i två olika storlekar på pinne, två utan pinne och nytt för i år så har vi fått in nyckelband i transpride-färgerna!

Senast flaggorna som vi fått in i lager är IntersexPride, lesbiskt feministiska flaggan med tveggade yxan, polyamorösa och aromantiska liksom flera BDSM-flaggor. Kolla runt i shoppen bland alla olika flaggor eller spana in nya numret av QX som släpps veckan innan Pride, så hittar du en guide över flaggornas betydelse!

Stockholm Pride startar 31 juli (men redan 29 juli börjar förfesterna) med parad den 5 augusti. klicka på länken frö att se program med fester, seminarier och event växa fram.

Malmö Pride startar den 4 augusti, Prideparken öppen 4-6, Pridehouse 7-10 och parad den 6 augusti. Programmet läggs efetr vart upp i GayMap.