Precis innan schlagerbalunsen rullar igång satsar jag på att se Robin Olssons grova och genombögiga standup. Har killen inga som helst hämningar? Tydligen inte.
18.05-18.20 PridePark

Schlagertorsdag! Den ser inte riktigt ut som den brukar men Schlagerfeber lär ändå ha bjudit in ett par av våra gayfavoriter från årets festival. Jag håller tummarna för att Lili & Sussie dyker upp. Vilka vill ni se?
18.00 Pridepark Stora Scenen

Zippers schlagerkväll är min givna lekplats i afton. När Edward af Sillen väljer musiken blir det bara hits och dansvänligt, plus man slipper vedervärdiga niominutersmixar av Håll om mig och Evighet. På med dansskorna!



Vem sa att inte tjejer kan sätta på? Den som har missat grejen med strap-on och som är nyfiken på att veta allt om strap-ondildos och strap-onsex ska bege sig till Pride House mellan kl 16.30-17.15.

I parken är det traditionsenlig schlagerkväll och eftersom stämningen alltid är på topp just den här kvällen kommer jag väl göra som alla andra och bege mig dit och stå och skråla trots att senaste gången som jag såg en hel Melodifestival var nån gång i början av 80-talet…

Är man sedan tjej (oavsett vad man har mellan benen) så smiter man troligen iväg till Aladdin när det börjar skymma för att avsluta dagen på den stora Tjejfesten.




Efter att själv ha skrivit nästa års sommarplåga Alla guzzar måste bazza Anders (släpps gratis nån gång) är jag ruggigt sugen på att utmana Petter på freestyle-battle imorn. Hur svårt kan det vara att rimma på ”det går bra nu”?
Rap-workshop 14.00, Pride Ung

Om jag överlevde gårdagens bungyjump vill jag gärna se Babsan genomleva samma helvete. Hon hoppar 18.00 i parken, precis innan schlagertorsdagen.

Appropå Babsan: jag har aldrig varit på Patricia. Inte på skumparty heller. Kan knipa båda på fjolljollen mellan 18 och 05.

Har gett dig några tips, men jag e klar nu//
Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Du ser!