Festen utlovas att bli prajdens svettigaste och gladporrigaste fest. Hur porrig kommer den att bli? Vad ska man ha på sig? QX ringde upp bögjäveln Roger Wilson för att kolla vad som gäller.

Du var på Mums Mums badmodefest igår, hade du kul?
– Jag hade riktigt kul! Konceptet är det samma som för festen ikväll, att man liksom går över en gräns där man redan har blottat sig och inte längre behöver hålla nån attityd utan bara kan slappna av och ha kul.

Roger Wilson till höger är redo att klä av sig ikväll.

Är du laddad inför ikväll?
– Absolut! Jag var så sjukt nervös förra året, jag hade aldrig varit på ett underklädesparty i hela mitt liv och jag var så rädd för att det skulle bli alldeles för snuskigt och intimt, men det visade sig att det bara blev en riktigt skön stämning.

Skön stämning, på vilket sätt?
– Kontakten är mer ödmjuk. Det går liksom inte att hålla attityd om man måste visa magen eller sina bleka lår! Bögklubbsvärlden känns annars väldigt stiff och tråkig. Och faktiskt osexig. Bögar kan vara så dåliga på att ragga! Det är som att folk bara står och glor på varann med en hård min, som en av oss bögjävlar sa en gång: ”Du tittar på mig och jag vet inte om du hatar mig eller om du vill ligga med mig.” Så är det inte alls på de här festerna.

Vad kommer hända under kvällen?
– Det nya i år är att vi ska ha blackout. Vi kommer släcka ner hela lokalen i intervaller under kvällen. Då blir allt svart, så om man är lite extra blyg kan man få lite hjälp på traven. Annars blir det som förra året, det blir dans och det blir jävligt roligt.

Hur ska man vara klädd för att komma in?
– Man får ta av sig så mycket som man vill, helst på underkroppen så att folk ser att man har underkläder, men det viktigaste är att alla känner sig bekväma.

Det står att man får ta av sig så mycket som man vill, får man gå naken?
– Jättebra fråga! Jag tror inte att vi har något emot det men det har väl däremot Tillståndsmyndigheten som nog inte är så glada i sånt!

Hela upplägget låter dekadent, hur stor är chansen att folk kommer ligga på dansgolvet?
– Haha, nej nej, det tror jag inte kommer hända. Vi är ingen bastuklubb! Förra året blev det hångel och tafs men allt var väldigt kärleksfullt Folk är ändå ganska hämmade fortfarande! (skrattar)

Det utlovas även efterfest, berätta!
– Ja, om man vill gå på den så får man gå fram till någon av oss bögjävlar under kvällen så berättar vi mera om vad som är tänkt!

Vad minns du bäst från förra årets fest?
– Den spontana brottningsmatchen som uppstod på dansgolvet. Det var två killar som kom i brottardräkter och som helt plötsligt började brottas.

Vad kommer du ha på dig ikväll?
– Jag vet faktiskt inte än. Jag ska gå och köpa en outfit här snart, troligen det blir nåt slags vitt linne och ett par boxershorts, jag körde silverstring igår och man vill ju inte upprepa sig!