Nu öppnar Pridepark och efter vårt Pridemingel i QX-tältet beger jag mig mot Leo Berglunds tält. Drugmamman och estradören lär ha tältet där det händer mest
och det alltid är fest. Känns som en given attraktion mitt bland alla trista informationsbås…
15.00 Pridepark

Frågestund om analsex. Alla gör det. Tror du. Men sanningen är att det inte alls är så jäkla vanligt som alla verkar tror att bli påsatt eller sätta på. Här får man i alla fall lite info om hur det funkar och vad man kan göra för att göra det skönare.
15.45-16.30 Pridehouse, Kulturhuset

Min bild av amerikanska bögar är att alla är vältränade, har vackra porslinständer och alltid tror att gräset är grönare på andra sidan. Så jag ska ta reda på om det stämmer i kväll när Clean Group har sin fest för alla de amerikanska bögar som nyligen gått iland i Stockholm från kryssningsfartyget Atlantis.
21.00 Ambassadeur, Kungsgatan 18




Ok, idag öppnar parken. Det brukar innebära: lång dag! Mitt tips är att grunda ordentligt, börja med brunch på Scandic Malmen. När maten landat är det bara att ladda för veckans måste – bungyjump i Pride Park. Vill du va först, se till att vara där i god tid före kl 14. Sen är det bara att hetsa polarna fram till midnatt.

Invigningen är i parken kl 19.30-20 och mellan kl 22-23 står A Camp med Nina Persson på scen.

Nattens höjdpunkt blir givetvis Miss Gay-festen på Zipper som startar kl 22. Undertecknad kommer stå på scen (dock inte som tävlande men som något annat…) See u there!



Battle of the wheels! Rullstolsrace. Hade jag haft vänner hade jag utmanat dem!

Annars ser dagen rätt tråkig ut. Atlantis-festen förra året var mest speedade muskeljänkare utan tröja som drack sprite eftersom man inte får dricka alkohol när man går på uppåttjack. Det är ju festligt, men ruskigt tråkigt.

Gå och titta på hur äckligt högt parkens bungyjump är, hitta någon att krama till Nina Perssons spröda stämma, är men sen röstar jag för hemmafest!

Nej, jag vill inte gå på fler invigningar.