Hur låter Stay the Night unplugged? Mina discofavvisar i Alcazar bjuppar på en mysig gratiskonsert vid vattennära Mälarpaviljongen, så givetvis
är jag på plats. I handen håller jag givetvis en blåbärsmojito.
Mälarpaviljongen

Jag har ingen aning om vem Pia Johansson är (om det inte är hon som lett Gaygalan med Katrin Sundberg två gånger). Men jag är dödligt nyfiken
på att svänga förbi Kulturhset för att kolla in hennes tavla titulerad Tomtar & Knull. Sååå kul namn på ett konsteverk.
11.00-18.00 Sergels Torg 3

Trots att jag inte är helt pigg på att klä mig i underkläder tänker jag inte missa underklädesfesten i år igen. Bögjävlarna bjuder in till gladporrig
baluns och just inslaget hela havet hånglar låter ju askul.
21.00-01.00 Judys, Närkesgatan 8





Höjdpunkten idag måste ju bara vara Bögjävlarnas underklädesparty kl 21-01 på Judy´s! Alla kön och alla läggningar i en salig blandning i nästan bara mässingen – undrar om de kommer ha samma skyltar där som de hade på en klubb vi var på i NY: ”Inget sex tillåtet på dansgolvet.” Det lär ju hur som helst sluta i dekadens!

Men vad göra innan dess?

Parken har inte öppnat men Pride House är i full gång och där kan man också hänga, man behöver inte gå på programpunkter. Vill man däremot försäkra sig om att man pillar på rätt sätt kan man gå på ett seminarium om Klitorissex och fittan kl 13.45-14.30. Eller varför inte hämta inspiration från Elinore Lindén Strands fotoutställning med bilder av ”pinuppor, nakna män, rått sex och salig kärlek”.

För den som vill ägna eftermiddagen och kvällen åt att lyssna på vågskvalp och bra musik rekas Alcazar Unplugged på Mälarpaviljongen.




”Åke, vi ska bilda rockband!” Så sa Martin Andersson när han spelade Bert och det är just vad man kan göra på Pride House klockan två. Repa ihop nåt, spela in en demo och sprid världen över (jag på bas och sång – kan inte bli fel).

Musiksafarin fortsätter klockan 16.00 med gospel workshop. För en gångs skull ska jag (nog) se till att hinna gå på det här! Reportage utlovas (nog)!

Indiebandet Moofish Catfish spelar på Pride Ung. Det jag hört inspelat är rätt taffligt, men vem vet vad som händer live.

Sett den förut – kan se den igen: Brüno visas klockan 18.30 på biograf Rio. Se svenske Gustaf Hammarsten – Göran i Tillsammans – tokhångla upp Sacha Baron Cohen i en ultimate fightingbur medan testosteronstinna (nazist?)-amerikaner gråter av ilska. Fest!

Sen… vill jag bara ha öl, tror jag. Var som helst blir bra så länge någon bjuder.