90-tals-pepp! Roligaste kvällen på årets Pride blir med största sannolikhet 90-talskvällen på fredag. Mats Bax har tagit tempen på Prides hetaste artister med kameravinklar mer queera än Robet Fux

Marit Bergman är arg på Tasso Stafilidis

Marit Bergman kommer att synas överallt på Pride. Hon gör även årets Pridelåt – Casey hold on – som redan innan den skrevs marknadsfördes som en sjukt bra låt. Med QX Play pratar hon om mersmaken med Pride och varför hon är arg på Tasso Stafilidis.
(OBS! Efter läsarreaktioner vill QX poängtera att Marit och Tasso Stafilidis inte har något otalt och att Tasso Stafilidis inte är ett as. En ironisk kommentar som säkert kan tolkas fel och vi beklagar detta.)

Meja: ”It’s all about gratis”

Meja tog världen med storm på 90-talet med hitlåten ”It’s all ‘bout the money”. Det handlar inte längre om pengar, utan Meja kör gratis på 90-talskvällen. Hon pratar om nya singeln At the rainbows end och om hur fick oväntad karriärhjälp från Kristian Luuk.

Pandora vill vinna över E-type

Vem drar mest publik på fredag? Vem skulle vinna om det blev handgemäng? Nedklämd i ett hörn ger Pandora smakprov på nya singeln och passar på att ge E-type en känga.