De roligaste samtalen i Pride House brukar vara de som handlar om sex, i dag kan man få information om Fetischism och fetischer kl 14.15-15.00 eller snacka Kuksex kl 15.00-15.45

Om du inte hunnit se årets sjukaste homorulle så visas Brüno kl 20.30 på Rio, Hornstulls strand 3.

21.00-23.00 har SeanMagnus älskar Man föreställning på Judy´s, gå dit och låt dig dränkas av kärlek.

Och självklart – invigningen av Pride, 19.00-21.00 i Pride Garden, Kungsträdgården.



Fäst dig inte vid programpunkter, utan flyt runt på spin-off effekten med Pride – att gatorna fylls av folk som med stor sannolikhet är öppna för förslag.

Pride Garden i Kungsträdgården öppnar 12 – där finns all info om vad som händer i veckan.

Hångelfest på Sergels torg 11.00 inviger PrideHouse. Jag håller min tunga för mig själv, men blir väldigt glad om du vågar vara lite osvensk, dagen till ära.

Carl-Olof Berg kör stand-up på Pridehouse 16:00. Blandar dans med skämt. Kan bli kul, kan bli jobbigt.

Invigningen i kungsan lär i ärlighetens namn bli asbra. Magnus Betnér driver med QX och Darin hyllar Michael Jackson. 19-21.

Till sist: föra lite, dra på dig din mankini och flipflops och dra till Debaser Slussen där Mums Mums festar i alternativt badmode med ingen mindre än Efti från världsberömda (nåja) Midi Maxi Efti! Don’t be negative! Just be positive! Yeah, uhuh!





Är på semester i London på ett hotell som klassar Stockholm Prides hemsida som porr och kan därför inte ge några tips. Tillbaka i morgon med järnkoll.