Det var när Erin Wright, en 24-årig TikTok-profil, skulle checka in för att flyga till sin systers möhippa som hennes flygbiljett inte fungerade och fick beskedet att hon var portad från American Airlines.

Flygbolaget hävdade att hon, medan hon var berusad, hade delat en intim stund med en man på toaletten under en tidigare flygning.

I en video som snabbt blev viral på sociala medier berättar Erin om den bisarra händelsen. Hon förklarar att hon, som stolt lesbisk, blev chockad över anklagelsen.
– Ser jag ut som någon som har sex med män? säger hon med ironi och skrattar.

Trots att hon försökte lösa problemet på plats, tvingades hon boka en ny biljett för över 10 000 kronor och vänta åtta timmar på nästa flyg.

Erin nekade självklart anklagelserna och skickade ett mejl till American Airlines där hon erbjöd sig att bevisa sin oskuld genom att få intyg från vänner och familj som kunde bekräfta hennes sexuella läggning.

Till slut backade flygbolaget och erkände att det antagligen inte var hon som varit involverad i sexincidenten.

@erin_wright_ Thanks for being the worst @American Airlines #storytime #funnystory #funnyvideos #airlinetiktok #airplanestory #funny #fyp ♬ original sound – Erin Wright