Enligt Nyheter24 åtalas en 53-årig polisman för våldtäkt, nakotikabrott, vapenbrott, köp av sexuell handling av barn, köp av sexuell tjänst och försök av sexuell tjänst.
Den 53-årige polismannen står inför rätta i Solna tingsrätt men han nekar till brott och menar att han är utsatt för en komplott.
Enligt åtalet skall han via Qruiser under 2010 ha utgett sig för att vara en kvinna. Via profilen ”Lena-Lena” lockade han bland annat en 16-åriga lesbisk medlem på sajten hem till sig. Hon och några andra kvinnor lurades att de skulle få träffa ”Lena-Lena”. När de kom hem till polismannen uppgav han att kvinnan var på arbete i New York.
Efter händelsen hade enligt Nyhter24 polismannen och den 16-åriga flickan fortsatt kontakt och flickan reste på mannens bekostnad till Stockholm i september 2010. Flickan som har haft problem med missbruk skall ha gått med på att ha sex med andra kvinnor medan polismannen fick se på och polismannen uppges ha betalt för att ha sex med henne. Polismannen uppges i åtalet enligt mediauppgifterna även ha bjudit henne på såväl droger som sprit och mat.
Han skall även under samma tid ha försökt att köpa sex av en annan kvinna och av en man.