Firandet av den internationella kvinnodagen spänner mellan möten och lunchfika till demonstrationer och fester. En samlande bild av alla aktiviteter som hålls under dagen finns inte men med några enkla Google eller Facebook-sökningar så hittar du lätt lokala aktiviteter.
Lunchtid kommer Unite For Women att hålla barnvagnsmarscher landet runt för att uppmärksamma mödradödligheten i världen. I de flesta större städer hålls demonstrationer eller offentliga möten under kvällstid.
RFSL Nord deltar i en paneldebatt i Luleå om tjejers livssituation och i Stockholm kommer säkert Golden Ladies café att vara lite extra festligt i samband med 8 mars. I övrigt finns ingen information på RFSL-avdelningarnas sidor om evenemang under tisdagen. Inte heller på RFSL Ungdoms eller HBTQ-studenternas hemsidor informeras om aktiviteter i samband med 8 mars.
Momma firar man inte bara Internationella Kvinnodagen utan passar på att uppmärksamma att det även är Fettisdagen. I två dagar firar tidningen Bang sitt 20e år med seminarier och fest i två dagar på Södra Teatern.
I Göteborg har HBTQ-projektet Elda för unga tjejer och transpersoner träff i Simones lokaler.
I Södertälje hålls ingen manifestation på stan, men Eva Dahlgren är på besök med sin föreställning Ingen är som jag!


Göteborg



Malmö



Norrköping



Skövde



Stockholm





Umeå



Uppsala



Södertälje