Skådespelerskan AnnaLynne McCord gick nyligen till hård attack mot det amerikanska lågprisbolaget Southwest Airlines för att de ska ha vägrat två pappor med deras barn att boarda som en familj. AnnaLynne, som synts i 90201, Secrets & Lies och tv-versionen av Beauty & The Beast, skrev ett öppet brev till bolaget som hon publicerade på Instagram och Twitter, och hon sparade inte på krutet.

” Har ni någonsin känt er mobbade? Utsatta? Fått nobben? Den som lämntas utanför för att någon inte tyckte att ni höll måttet eller att ni passade in? frågade hon flygbolaget.

Det var just dessa känslor som hon menade att flickorna, som vägrats boarda med sina pappor som en familj, känt. När flickorna, som skulle flyga för första gången med sina pappor, fick höra att de inte räknades som en riktig familj brast det för AnnaLynne McCord so, fortsatte sitt inlägg:

”När det blev dags för familjer att boarda visades flickorna anledningen till varför världen söndras: Hat. De fick alltså inte gå ombord som en familj och blev tvungna att titta på när deras pappor fick höra att de inte räknades som en familj”

“Snälla, låt inte ert bolag promota hatet som förstör barns oskuldsfullhet” avslutade skådespelerskan sitt öppna brev och undertecknade det med ”Med ett helt krossat hjärta”.

Southwest Airlines representanter kommenterar händelsen till tidningen People och säger att de kontaktat de berörda papporna men inte fått svar än. Flygbolaget säger också att de inte tolererar någon som helst diskriminering och att ”de är ångerfulla om passagerare fått en icke-positiv flygupplevelse”

En liten knorr på storyn är att Southwest Airlines har sin bas i Dallas, staden som bär samma namn som såpan som AnnaLynne spelade en roll i 2014.