Boken This is my life kom ut hösten 2016 i samband med After Darks QX-galavinnande show This is it. Nu laddar gay-ikonen för att signera den populära boken.

– Det ska bli trevligt att se om det är några som vill komma, säger Christer.

I boken hyllar du din mamma, varför var hon så speciell?

– Ja det kanske är en grej med gaykillar och mammor. Vi hade en väldigt stark relation. Jag växte upp med bara henne, hon var mitt stöd och min närmaste under hela hennes liv. Hon gav mig utrymme att utvecklas precis som jag ville även om jag hade udda intressen som att sy kläder och åkta konståkning. Hon sa aldrig ”det där passar inte för en kille”. Hon gick tyvärr bort för fyra år sedan men hon finns ändå med mig på något sätt.

Ni hade det lite knapert under din uppväxt. Kan det vara därför du fick en förkärlek för glamour?

– Det var ganska knapert för en ensamstående mamma under 50- och 60-talet. Men det var ingenting som jag märkte av. Har man en kärleksfull omgivning och mat på bordet så fattar inte barn vad som är lyxigt eller inte. Ett barn trivs bara det finns kärlek. Det är först i efterhand som jag har förstått att det var slitit för henne.

– Hon fick offra mycket som ensamstående och kunde inte gå ut och festa. Så när jag började tjäna pengar försökte jag återgälda det och ge henne lite lyx på äldre dagar.

Vad är dina tre bästa tips för en glammig Pride?

– Det är att umgås med vänner som man träffar i Pride Park, festa och ha kul. Pride ger en speciell känsla av samhörighet som är väldigt trevlig. Den ska vi alla värna.