Party-Stockholm

I onsdags öppnade klubben Cosmo South på snygga Tonic Bar på Hornsgatan i Stockholm. Dagen innan var det öppet på g’otchå, på Gästrikegatan. Vad som händer med Cosmo West på tisdagar är lite osäkert framöver – följ QX.se för mer info.




Men onsdagens klubb Cosmo South gav mersmak. Dj Stefan från Regnbågsrummet håll musikhov och Jamie Elle sjöng sin nya låt.
Häftigast av allt är själva lokalerna. Tonic är en av Söders snyggaste barer och ligger mitt i gaystråket mellan Häcktet och Wollmar Yxkullsgatan. Perfekt för att barhoppa på onsdagar alltså! Och den som har spring i benen kan lätt hoppa ner till Gamla Stan för att poppa in på Torget och Mandus.




Nu på fredag den 2 mars öppnas en ny houseklubb på Riddarholmen. Why Not, som klubben heter, är öppen alla fredagar i de omfixade lokaler där StarGayte håller till på lördagar.
– Det är en klubb för alla som vill mingla, ragga och dansa till den senaste housemusiken, berättar Stavros och Jens som driver Why Not i nya numret av QX.
Tre stora barer, happy hour fram till 23.00, två dansgolv och två storbildsskärmar bjuds. Musiken står DJ Johan Holgersson för och så sköter Stavros på golv två. Öppningskvällen blir det galakaos med Cunigunda och go-go dansare. Och från nästa fredag blir det dessutom ett eget tjejrum som går under namnet Red Carpet.




Redan nu kan vi tipsa om att det dessutom blir ännu en fredagsklubb från den 16 mars – det är Lennart Fröberg som öppnar LaidBack på Kungsholmsgatan 20. Räkna med skön stämning och lite underground-miljö….

Helgen bjuder inte på någon ny lördagsklubb dock. TipTop, Regnbågsrummet, Gare du Nord och SLM (prel. med DJ Anders Braun på lördag) tar grabbarna och så har Bitch Girl Club öppet på lördag i Kolingsborgs lokaler.
Förfester blir det på barerna Side Track, Torget, Mandus och på fredag även på Häcktet.

På söndag är det som vanligt Patricia, som inte har tappat folk till nya GK. Kul! Och på GK är det Magnus Carlsson och Rickard Engfors som kör sin show ”Magnus + Rickard = sant”. Utlottningen av gratis entré via QX.se tog snabbt slut.. men naturligtvis kan man komma in och betala entré på 80 kronor ändå!

Alla bilder i denan artikel från öppningen av Cosmo South.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-03-01 21:00:00