Party

Trots Propagandas fall finns flera gayalternativ i Stockholm. Och av naturliga skäl blir det Schlagern som garanterat kommer stå i centrum.
Räkna med att gayklubbarna ikväll inte kommer ha något folk innan Schlagerfestivalen är över.

Räkna också kallt med att såväl Side Track som Häcktet kommer dundra fram kvällens mest populära schlagerlåtar.
– Det blir ett jävla tryck med schlagers ikväll, garanterar dessutom Ulrich Bermsjö på TipTop.
På TipTop är det naturligtvis även fortsatt mys inne i Mr Gay Swedens, Jonas Hedkvist, ”lekstuga”.
På Torget visas Schlagerfestivalen på väggen från klockan 19.00 och resten av natten blir det Schlagermania.
Enda chansen att slippa ifrån schlagermusiken i Stockholm blir att ta sig till Mandus!

Schlager dominerar även på RFSL-lokalerna runt om i landet och på Matahari i Göteborg. I Malmö är det dock ”Studio 15” ikväll fredag, med Dj Jonny och i morgon kväll cheek-to-cheek dansklubben Monbijou 40 Carat. Indigos Schlagerfest blir först den 5 maj då föreningens egna förmågor tävlar mot varandra. På Fyran är det pub ikväll och disco i morgon.

I morgon lördag kan de som hatar Schlagers ge sig ut igen! Klubbarna återgår till det normala även om en och annan ton från vinnarlåten lär höras. Och om det inte blir Barbados som vinner, lär även den bröla ut på klubbarna.

SLM kommer hålla upp stämningen genom Dj Kent som är känd för sin Hi NrG. Och med stor sannolikhet kommer han även ha med vinnarlåten i sin spelning… Vi påminner om att medlemskorten för 200 inte gäller längre, så har du inte fixat nytt kort, måste detta ske vid ditt nästa besök.

Gare du Nord håller som vanligt öppet i morgon med specialarrangemang under ledning av Jean-Pierre Barda. Artister blir Andreas Lundstedts grupp Alcazar.
Och på söndag blir det GK med showen ”I tid och otid” och därefter klubbande och på Patricia blir det schlagergala!

I veckan som kommer kan vi redan nu tipsa om att Cosmo, med gladdisco-musik på schemat öppnar på tisdag som Cosmo West på Gästrikegatan 3 och på onsdag flyttar klubben från Victoria upp på Söder och blir Cosmos South på Tonic, Hornsgatan 66.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-02-23 13:43:12