GK öppnar på söndag

Just nu roddas det för fulla muggar på Göta Källare i Stockholm där det ska vara stor Galapremiär på söndag. Rickard och Christer har skickat ut nästan 1000 inbjudningar till galatanter, superkändisar, klubbkids och hela homohovet. Målet är att skapa en nattklubb där alla typer av människor kan mötas. Glamour, dekadens, show, cabaret och glitter är det som bäst ska beskriva GK.
Varje söndag är det show. Tre olika påkostade scenshower ska alterneras. Den ena är ”Rickard + Magnus = sant”, den andra är ”I tid och otid” med bland andra Conny Bäckström, Fredrik Olofsson, Martin Kagemark. Och den tredje är ”Diamonds and pearls” med Jenny Öhlund.
För att komma in på premiären av GK nu på söndag krävs att man fått en inbjudan, men det finns möjlighet att komma in lite senare på kvällen eftersom GK ska ha eftersläpp från 24.00.

Qx.se har lyckats komma över 10 biljetter till den kändistäta premiären och ger nu 5 personer som är medlemmar i qx.se chansen att få komma in på denna exklusiva fest. Skicka ett svar till [email protected] och berätta varför just du ska få gå på galafest. Senast på fredag 16 februari eftermiddag behöver vi ditt svar. Glöm inte att skicka med ditt telefonnummer så att vi kan nå dig.

Här på qx.se kommer du ha chans att vinna entré-biljetter till GK under hela våren. Tidningen QX kommer nämligen att ha en egen kompis-hylla på GK där vi får bjuda in 100 kompisar. Varje söndag! Om du vill vara vår kompis och vinna biljetter så har du chans att skriva upp dig på vår kompislista varje måndag här på qx.se. Vi ger de första 50 personerna två biljetter var till söndagens GK. Mer info nästa vecka!




http://www.gotakallare.com/gk

Publicerad: 2001-02-14 14:40:12