Party

Gays in Space är temat för gaystudentföreningen GayTek på Tekniska Högskolan i Stockholm när det har sin sjätte Kongligt Gay-fest.
De arrangerar festen på kårhuset vid Östra Station och GayTek-fest betyder mycket studenter och följaktligen en studentikos och avslappnad stämning.

Propaganda har sin tredje partyhelg – skall man döma av de två tidigare lär det bli dansant så det räcker även denna gång. DJ Andreas Braun har bjudit in Daniel Volt för att variera rytmerna.

Dessutom är det partyöppet ikväll på:
StarGayte; Schlagerbar och mer moderna rytmer på två olika golv – en lite mognare publik. Dj Christer och Stavros. Öppet till 03.
TipTop; Bar och disco i numera klassiska lokaler. Öppet till 03.
Gare du Nord; Skön restaurang och bar i Vasastan med dans och allt som oftast uppträdanden under ledning av Jean-Pierre Barda. Öppet till 03.
Kinks & Queens: Leonora leder en underbar blandning av homo-hetero, kinky och trans och allt i en glad stämning med en helt egen publik. Öppet till 03.
Torget; Bar, mat och dansat musik fram till 01.
Mandus; Årets Gayställe enligt QX läsare – glatt, intimt, mat och bar fram till 01.
SideTrack; Bar och en moget manlig publik. Missa inte deras utmärkta kök! Öppet till 01.
SLM; Läderklubben för män i stan. Dresscode, medlemskrav och dessutom dans – ikväll till Dj Leif. Öppet till 02.
Sappho Bar; Den enda tjejbaren som är öppet varje lördag. Öppet till 01.
Club Magnus; Posithiva Gruppen har baröppet varje lördag till 01. För hiv-positiva killar.

Missa inte heller att besöka Spisa hos Helena och nya Spisa hos Göken på Kungsholmen – bra krogar med bardel. Merkells i Vasastan och Stuket på Söder. Gayägda och naturligtvis gayvänliga och med en stadig ström av gayfolk om än rejält uppmixat!

För de som sedan vill synda vidare finns flera raggplatser öppna till tidig morgonkvist: Basement, Studio 43 och Eros på Söder, Manhattan på Kungsholmen och US Video i City. Glöm bara inte pojkar att använda kondom – party är ingen undanflykt!

Alla adresser hittar du i QX.se-guiden. Som medlem i QX Family får du de tips som passar dig bäst hem till din mailadress.

Stockholm har levt upp rejält senaste tiden och ger utrymme för alla sorters homos…

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-02-10 09:00:00