TV

Stefan Sahlin tar emot i sitt hotellrum. Innanför dörren, ovanpå en stor sportväska, ligger en… ehm, lösmus. Och jag menar inte den sortens mus som katter gillar att jaga.

Stefan jobbar som gaystrippa på porrklubben Studio 43 i Stockholm. Han är bisexuell. 23 år gammal. Singel. Hans motto är, enligt pressinformationen: ”Fullt ös, meningslös”. Han är kompis med Godzilla. Han skickade en nakenbild på sej själv i sin ansökan. Han har åtta piercingar. Han röker Marlboro Lights Menthol. Och säger till mej saker som:
– Jag skiter i stålarna och att vinna, jag är ingen tävlingsmänniska. Det finns inte en sportslig att jag kommer att vinna. Jag kommer att vara den som får alla svarta kameler.
– Jag är ju snäll och sådär, men jag kommer att köra ett sånt jävla race.
– Jag kommer säkert att jobba som strippa därnere också. Why not? Cash is king. Jag kan ju slå vad med tyskarna. Det är bara att samla ihop ett gäng på 20 stycken och slå vad med dem om att jag kommer att åka naken nerför backen.
– Mina sämsta sidor är nog att jag är rätt hetsig. Särskilt när jag super. Jag gör konstiga grejer. Jag är ett pain in the ass när jag röjer men fan, man lever ju bara en gång. Jag är som två personer, lite halvschizofren. Så är det bara. Och folk vill se skandaler. Det ska vara chockartat.

–Mina bästa sidor är att jag är väldigt snäll, jag är rolig, jag är pratglad. Jag är fetbra på att festa. Man kan lita på mej.
– Om det blir några intriger och tjafs så… då klär jag av mej naken. Så är det bara. Då kan de stå där och vråla hur mycket de vill. Tjafsar de mer så kladdar jag in mej med raklödder. Sen drar jag och super. That’s it.
– Sen när jag kommer hem till Stockholm kommer jag att ha en fet gayfest, antagligen på strippklubben. Typ ”Vilda Medusa-Stefans gayparty”. Det blir manliga strippor hela kvällen.
Aaaaah. Det låter som om det kommer att bli en händelserik säsong.

Villa Medusa startar ikväll den 27 februari kl 20.00 på kanal 5.

http://www.kanal5.se

Publicerad: 2001-02-27 02:00:00