CD

[rating value=”4″]

I en förlängning av redan tidigare tänkta
tankar, byggs nya synintryck av inre och yttre bilder. Trent Reznor har ett uttryckssätt som påminner om drömsymbolik – överallt finns nycklar och koder som är upp till dig som lyssnare att tolka. Det här är ingen lättillgänglig musik!
NiN skapar kaos och oreda i mönster, ungefär som när man ställer sig frågan: Var slutar himlen? Trent blandar elegant allt från elektronisk till industri/metal, ohämmat! Det är en facinerande,spännande och händelserik resa.
På ”Things Falling Apart” finns tre versioner av ”Starfuckers Inc.” (jag läser imellan raderna och utgår ifrån att det är en fet jävla spark i skrevet på ärkefienden Marylin Manson).

”The Wretched” tornar upp sig som ett oväder i
horisonten, mörkt och skrämmande. ”10 miles high” är en sjuhelvetes-kom inte för nära-tripp uppbyggd på superporriga låten ”Closer(i wanna fuck you like an animal)” från plattan ”The Downward Spiral”-94. För Trent Reznor är det inte nog med att ge ut egen musik, han har även producerat åt bl a Rob Halford, Prick och Marylin Manson. Det finns en stark lidelse och innerlighet i det han gör och jag tror faktiskt att han skulle dö om han tappade sin kreativitet. Det här är ett superdynamiskt inferno som speglar ”The Fragile”.

Grupp: nine inch nails
Titel: things falling apart
(Nothing/Universal)

http://www.nin.com

Publicerad: 2000-12-03 07:00:00