Glädjebesked:

Då var det dags för svenska folket att få se lite Gaygala igen. Efter att SVT sänt Gaygalan både 2004 och 2005 har galan varit utan TV i två år. Men i år kommer TV4 att visa ett längre sammandrag från galan.
– Den kommer att visas på bästa sändningstid, klockan 20.00 till 22.00 på torsdag den 7 februari, berättar Anders Öhrman, chefredaktör för QX och producent för galan.
Cheferna på TV4 var och såg Gaygalan förra året och hade så kul att de nu bestämt sig för att visa den.
– Det känns så klart jättekul att hela svenska folket får chans att se lite Gaygala i år. Det kan de behöva efter alla Idrottsgalor och Fotbollsgalor som visats på TV. Egentligen var det tänkt att sammandraget ”bara” skulle vara en timme långt, men när vi visade galans körschema förlängde de sändningstiden med ytterligare en timme, berättar Anders.
Redan nu snurrar trailern för fullt på TV4 inför den stora galakvällen, en gala som precis som tidigare år kommer att bli otroligt stjärnspäckad.
– Ja, det kan man lugnt påstå. Men framför allt kommer det att bli en väldigt kul gala. Och lång! Dessutom brukar vi ju ha världens bästa publik, och det hoppas vi så klart att vi kommer ha även i år, säger Anders.

Biljetter till Gaygalan köper du på ticnet

Publicerad: 2008-01-31 18:00:00