Onanisnack
Alla gör det. Men ingen snackar om det. Så hur ska man då veta hur, var och när andra gör det? QX Magda Gad och Ronny Larsson har fått svaren från fem brudar och fem grabbar.

Nominerade till Gaygalan
Här presenterar vi de som fått flest röster av QX läsare och som nu nominerats till QX Gaygala 2008. Vem av alla dessa tyckte du var bäst? Den 4 februari intar QX Cirkus i Stockholm för att presentera vinnarna.

Andreas Lundstedt
Ryktena har florerat i flera år. Nu väljer Andreas Lundstedt att i ett samtal med QX berätta att han är hiv-positiv.

19 frågor till Gry Forssell
Gry Forssell leder Grammisgalan i januari, och varje morgon är hon en av två morgonvärdar i Mix Megapols Äntligen Morgon. Vi har tagit ett snack med den skönaste norrländskan i media: Gry Forssell.

Kulturpuggan/Roger Wilson
Med start i det här numret kommer Roger Wilson att vara krönikör i varje nummer. Han tar över efter Mats Strandberg och huserar på sista sidan.
– På min sida tänkte jag koncentrera mig ganska mycket på kulturkunskap. Det är dags för bögarna att uppmärksamma sina egna klassiker och kulturikoner. Jag tycker att det är svinviktigt att vi har koll på vår egen historia, det är lite som att vara invandrarbarn och skolka från hemspråksundervisningen.

Dessutom:
Mian Lodalen berättar om en kväll i december. Vi presenterar en ny Qruiserkille och recenserar nya album med Marie Picasso och Rufus Wainwright. Vi har sett både Jodie Fosters och Mark Wahlbergs nya filmer. Och så har vi läst den fantastiska boken med den hopplösa titeln ”Fördjupade studier i katastroffysik”.

Publicerad: 2007-12-19 09:00:00