STOCKHOLM FREDAG
Svart Lucia är tema för läderklubben SLMs fredagskväll. Coco Loco har Marcus Ullmarker som DJ. Numera bosatt i Barcelona gör han då och då spelningar i sitt mörka hemland. Dessutom spelar Jakira från vilande queerklubben Cliente RnB, reaggeton och dancehall. Dj Beat sköter övre baren. Glögg och lussebullar till alla tidiga gäster.
Club G bestående av BoyBar, LoungeBar, PanoramaBar och BasementBar har DJ-uppställningen Warren Jon, Christer Broman och electrospelande Ezeskil.
Club Pigalle avtackas Scotty – the blue bunny och musiken levereras av Rben S..

STOCKHOLM LÖRDAG
SLM har lördag kväll sitt omåttligt populära julbord. Stadens alla fetisch-klubbar välkomnas och biljetterna till själva julbordet såldes slut i ett nafs. Men från 22.00 är eftersläppet igång. Kom i tid. Dj för kvällen är Kent.
PreopLeijonbaren har julfest och tar samtidigt tack och adjö för höstsäsongen.
Club Pigalle har Jimmy L. osm Dj
Lino är det ”lördagsbal” med Jörgen Andréasson på housegolvet, Andreas i schlagern och ute på gården spelar Anders.

Missa inte att såväl Torget som Pigalle har brunch på söndag. Ta paus från julstöket eller en mumsbit innan festen drar vidare till Patricia.

Såväl fredag som lördag är det julstök på Torget (med brunchöppet för alla julshoppare), Side Track, Göken, Roxy och Momma.
Missa inte att det är julkonsert med såväl Kvinnokören Sapphonia som Stockholms gaykör i Tyska kyrkan. Fredag 19.00 och ördag 15.30 plus 19.00.

GÖTEBORG
Även i Göteborg är det körtider. Hellmans Drengar uppträder i Konserthuset fredag 19.00 och på lördag med två konserter, 15 och 19. Gretas har kalas till 04.00 fredag och lördag medna Haket är en bra klubb att roa sig på till 02.00. Julstökspaus rekommenderas även på Gossip.

MALMÖ
Rockiga gayklubben TomBoy har julfest med Nuclear Fmaily på scen. Dj är Nikolaj Tange Lange. Öppet till 03.00. Switch, klubben för män och kvinnor av alla kön har träff ikväll, fredag, på Indigo och på Ystadsgatan är det SLM som har Julfest. På besök är Mr Leather Europe, Martin Cedergren som kör sin show.”En av årets höjdpunkter” utlovas!
Dj Marcus Ullmarker dyker upp på sin resa till Bracelona hos Wonk på lördagskvällen. Popfloor goes Alcazar med Maggie vid spakarna. GoGodansare från Clean Group. Francesca sköter Karaoken.

LANDET RUNT
RFSL Borås har gaydisco på Magasinet lördag mellan 22-02. På Seaside har RFSL Norrköping fest. Öppet hos RFSL i Kristianstad på lördagskvällen.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-12-14 17:54:16