Melodifestival 2008

Hör upp Melodifestivalsälskare! En av Melodifestivalen 2008:s huvudsponsorer,Telia, erbjuder en praktikplats för ungdomar mellan 20-25 år. Den som får praktikplatsen kommer att ingå i teamet runt Melodifestivalen 2008 och har sex veckors betald praktik under MF-veckorna.
Rekryteringens första moment startar redan den 10 december och de sökande deltagarna får då besvara en sms-fråga per dag i en veckas tid. Därefter följer en rekryteringsprocess där de tio bästa och mest lämpade kandidaterna kallas till intervju med en jury i Stockholm. Juryn, bestående av representanter från Telia och Dist, utser praktikplatsvinnaren:
– Vi är jätteglada över att kunna erbjuda den här möjligheten där vinnaren kan förbättra sin CV samtidigt som han eller hon får arbeta nära det största och mest folkkära musikevenemanget i Sverige, säger Lars Göran Wallmark, projektledare, TeliaSonera.

Praktikarbetet inom Event Marketing innefattar till exempel att assistera vid eventteamets aktiviteter och ta hand om vip-gäster. I arbetsuppgifterna ingår även att föra en mobil dagbok (mobilblogg), för Telias räkning.

Men skynda, skynda. Redan vid midnatt i morgon den 9 december, måste alltså ansökan vara inne!
Kolla in allt om praktikansökan HÄR
Redan dagen efter, den 10 december, skickas den första sms-frågan ut….

http://www.telia.se/praktik

Publicerad: 2007-12-08 11:16:07