STOCKHOLM-FREDAG
Det blir manlig striptease på Coco Loco. Fyra sexiga grabbar hetsar upp publiken vid midnatt. Musiken levereras av Romina på huvudgolvet. Det betyder RnB, Reaggeton och Dancehall. På det andra golvet spelar Micke Hi housemusik och i discobaren en trappa upp spelar David Amberton som fått tillnamnet ”Dr Beat”.
Club G har två artister på scen denna fredag. Dls Cory Lee, ”Känd från L-Word med sin låt ”Te Naughty Song” och så kommer Kim Kärnfalk som har en solodebut. Musiken för kvällen är Dj Sound Factory som tar stora ”Connection”-floor med schlager och house. I Panoramabaren på mellanvåningen spelar Dj Inca RnB och nere i källaren står Dj Pjotr för musiken vilket innebär galet skön electro och techno.
Hos Roxy byggs det febrilt inför nästa veckas premiär för källarlokalen Judy´s. Men bar och restaurang har öppet som vanligt med skön lounge-musik.
SLM har barkväll för läderkillar.
Barkalas på Göken med Dj Jojje, Leijonbaren, Side Track, Torget och Mommas.

STOCKHOLM-LÖRDAG
Lino röjer loss lördag kväll med JJ i klubben, Edward i schlagern och Katy på gården. Lördagar tar man gärna shoppingpaus hos Torget vars brunch är öppet från 13.00 med Djs som levererar musiken.
Lördag kväll innebär även Preop som denna gång har tema Tour de France. Tighta profilerande cykelbyxor rekommenderas. Gäst DK är Bakkbone och man håller till på Leijonbaren.
SLM har Dj Henrik osm DJ när läderklubben har dansgolvet öppet. BjörnPub blir det på Aguéli och alla gaybarerna har öppet som vanligt.

MALMÖ
After Dark har show på fredag och lördag på Konserthuset. För de som vill festa därefter gäller Wonk lördag kväll där Magnus är Dj på stora golvet medan Wonk spelar Kylie på Pop-golvet. Francesca och Vega har karaokebaren.
Läderklubben SLM har Fist-tema på fredagskvällen och på lördag är det Club Night.

KÖPENHAMN
Som vi redan berättat har Köpenhamn fått tillökning med baren Code. På lördag är det dessutom Drag Sessions på Rocco. Dj Tonny Liljenberg och John Eltong utmanar varandra i ett battle och Dirty Gogos kommer från London. Entrén halveras för svenskar!
På Gayklubben Blender-CPH är det fredag Dj Pear och på lördag Helle Zebitz. Inte bara barrundor i Köpenhamn numera alltså!

GÖTEBORG
Gretas med öppet till 04.00, Haket till 02.00 och Gossip till 03.00 ser till att Göteborg är partystad för gays.
SLM har klubbkväll i Hakets källare lördag.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-11-16 15:12:22