Det avklädda numret:

48 timmar på videoklubb
Den senaste månaden har Ronny Larsson tillbringat ett gäng timmar på Stockholms Videoklubbar för att förmedla en bild av en scen det sällan snackas om, men som ändå besöks flitigt år efter år. Det blev timmar av ändlös cruising, obehagliga överraskningar och oväntad sexuell upphetsning.

Bara Eva
Eva Dahlgren släpper ny platta och tar med anledning av det emot journalister i sin studio.
– Det är faktiskt lite som att gå på blinddate, man vet ju inte vem det är man ska sitta och prata med en timme, säger Eva till QX redaktör Magda Gad.

Killar vi gillar
Tre olika killar. Tre helt olika intervjuer. Men med minst en gemensam nämnare, vi gillar dem! Möt Martin, Peter och Kristian.

Izabella Scorupco
Izabella Scorupco är en av Sveriges mest framgångsrika stjärnor. Vi mötte henne inför premiären av sin nya film, svenska thrillern “Solstorm”.

Naken på mitt sätt
Oftast är det killarna som får visa hud i QX. Nu har vi ändrat på det och låtit fyra tjejer göra sin grej.

Fyra tjejer pratar porr
Gillar tjejer porr? Flatporr, bögporr eller heteroporr? Mainstream eller alternativ? I onanisyfte eller med en partner? QX har samlat ihop fyra brudar och tagit reda på svaren.

Dessutom:
10 saker vi stör oss på när vi ser på porrfilm. Qruiserkillar i svensk fotobok. Straighta killar lockar gaykillar till Corbin Fisher. Månadens Qruiserkille. Mats Strandberg skriver krönika om porr och plysch. Mian Lodalen behandlar sin tjockångest. Nya skivor med Eva Dahlgren, Kent, Britney och Shirley Clamp hyllas och sågas. Vi har läst nya boken ”Faghag” och så har vi varit på bio och sett Solstorm, The heartbreak kid och Elizabeth.

Publicerad: 2007-10-31 00:00:00