QX oktober 2007:

Martin blev Mr Baltic Battle
Med bara någon veckas erfarenhet som läderbög blev Martin Cedergren, 25, från Björnlunda i närheten av Gnesta utsedd till Mr Baltic Battle på SLM i Stockholm i juni. Vi träffade Martin för en fotografering och med sig hade han även storebrorsorna Hans och Lars.

Power butch
Helena, Camilla och Lena. Tre butchar och tre olika sätt att se på vad en butch egentligen är.

Homo i lumpen
Sigrid och Mathias har inte träffats tidigare, men de finner sig snabbt i gemensamma lumparminnen. Hur man tilltalar varandra vid efternamn, går flerdagarsmarsch utan mat och hur man kommer ut som bög och flata. Hur det är? Som i vanliga livet, fast dygnet runt.

Micael Bindefeld bjuder in till fest
Micael Bindefeld är hemlig. Hemligare än Säpo. Så löd ingressen i en av de första intervjuerna med Micael som publicerades i Expressen för drygt 20 år sedan. Micael är fortfarande hemlig. Men för QX gläntar han på dörren till det privata. I alla fall lite grann. ”Jag känner direkt i magen var gränsen mellan arbete och privatliv går. Det har jag alltid gjort”, säger Micael.

São Paulo, den fula ankungen
Plötsligt har São Paulo klättrat från ”den fula ankungen” till mediadarling. Södra halvklotets största och rikaste stad lyckas inte längre vara doldis.
Bobo Karlsson guidar oss genom staden.

Jonas är bi-kille i Andra Avenyn…
Håll ögonen på SVT:s nya storsatsning Andra Avenyn. I storsåpan som nyligen sparkade igång möter vi nämligen karaktären Kim som spelas av Jonas Bane. Kim är till en början en straight kille som dejtar tjejer men börjar under seriens gång få funderingar kring sin läggning. Och i början av oktober kommer det att hetta till…

Dessutom:
Mats Strandberg anser att det är en plikt att komma ut och Sara Lövestam vill tacka alla föräldrar som inte säger tack och hej när deras barn kommer ut. Magda Gad har träffat Tasso Stafilidis, medan Ronny Larsson har träffat September. Vi recenserar filmer som ”Hairspray” och ”Sicko”, har lyssnat på skivor från Peter Jöback och Lars Winnerbäck, samt läst böcker som ”Korpens öga” och Ladies”. Dessutom har vi varit i Örebro på dragshowpremiär med Fashion Pack och så tipsar vi om Gayfilmfestivalen i Köpenhamn.

Publicerad: 2007-09-26 06:00:00