Party

STOCKHOLM
På lördag kväll är det fyraårskalas på Connection. Det blir buffé från 20.00 och WAD-Girls showar. Musiken levereras av Emil Hellman (SoundFactory). Bered er på en galaafton och glöm inte att ta med en födelsedagspresent till Majsan och Mirre och hela gänget bakom Connection.
Under nästa vecka är det sedan bartömning inför att Connection övergår till att bli en del av fredagsklubben G den 5 oktober.
Coco Loco i kväll är det på övervåningen bjuder på schlager och 80-tal med Dj Markus.
– Han är på prov ikväll så kom upp och ge honom ditt stöd så han kanske blir resident, säger Navid
På stora dansgolvet spelar ikväll Marcud Ullmarker och lilla golvet sköts av sköna Sandra Benarba, vilket innebär disco, RnB och hits. Coco Locos GoGo-dansare finns på plats!
Clean Group är även med på ett hörn när Café Opera på söndag har fest med Dj Chris Lake som nyligen fick en superhit med ”Carry me away”. Mixad klubb som ett alternativ till Patricia alltså!
Lördagsnattens Lino har följande uppsättning av DJs: Klubbgolvet JJ, schlagern Andreas och på gården spelar Anders. Som alltid fullt ös.
Combustion startar höstprogrammet med lördagsfest på Kägelbanan. På scen står amerikanska Scream Club liksom svenska Soviac. ”queer-electro- sex – hip – hip – pop – punk – rock – glam och rap”, det är vad Combustion erbjuder!
Läderklubben SLM har bråda dagar just nu. Klubben får allt fler besökare och nästa vecka är det närmast Läder Pride i stan. Hundratals europeiska gäster kommer till Stockholm. Mer om det hittar du inom kort på QX.se. Fredag kväll baröppet och på lördag kväll spelar Marcus Ullmarker. Passa på att köpa biljett till nästa veckas Baltic Battle och AGM-kalas redan nu!
Fredag kväll är det öppet på Klubb Intern på Hornsgatan. Dj har inte annonserats, men musik och dans blir det!

Restauranger/barerna Babs, i City, Momma och Roxy kring Nytorget, Side Track vid Mariatorget, Göken på Pontonjärsgatan, Torget och Leijonbaren i Gamla Stan är perfekta som förfestarhak eller för en skön utekväll.

MALMÖ
Wonk har Magnus på stora golvet och Shaniqua La Bounche på 70-90 golvet. Francesca styr Karaokebaren.
SLM har baren öppet på lördag kväll.

GÖTEBORG
Castro har bar och klubb fredag kväll mellan 17-02. Gretas har öppet till 04 varje fredag och lördag med full fart på dansgolvet. Lördag kväll har dessutom Jonas Gardell premiär för sin nya show på Konserthuset.

LANDET RUNT
I Piteå är det RFSL-konferens och på fredagskvällen är det café med underhållning av Moa Daimar. After Dark showar i Gävle fredag och lördag. I Borås är det disco på Magasinet. Club Zarah har fest i två plan i Karlstad och inleder därmed höstsäsongen. I Norrköoing har RFSL fest på Seaside. Och puben är öppen lördag kväll hos RFSL i Kristianstad

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2007-09-21 17:13:21