STOCKHOLM
Lino har extrakalas på lördag kväll och håller portarna öppna till 05.00 på morgonkvisten. Musiken levereras på klubbgolvet av Anders, Edward spelar i schlagern och på gården spelar Femme Fatale.
Club Connection håller till på Cattelin i två helger till innan verskamheten flyttar till Kolingsborg. Nästa helg blir det stort 4-årskalas. Nu i helgen är det Warren Jon som spelar på fredagskvällen och Emil Hellman som tar hand om lördagen.
Klubb Intern på Bysis har Dj Felicia som spelar blandat dansant.
Coco Loco har sin andra kväll fredag och tar Niklas Paus till hjälp för att hotta upp stora dansgolvet. Där syns även GoGo-grabbarna och Tony med sin congas. I inre rummet spelar Anders Severinson disco, RnB och hits och på övre våningen är det schlager och inte minst möjlighet för inbitna nikotinister att röka utomhus.

Lördag kväll bjuder på Hootchy Kootchy Club som i veckan uppmärksammades i SvTs ”Sex med Victor”. Lördagens party har besök av Le Gateaux Chocolate från Storbritannien. Swedish Housewifes gör burlesque-show, Scotty the Blue Bunny från USA är hus-maskot och Maria Llerenas utövar voodoo. Stort kalas alltså och gästerna välkomnas såklart även de i burlesque mundering.
Storbesök är det hos Monday Bar som kör en XL-natt. Carl Cox – The King of Clubs – gör en spelning mellan 01-04 på Gamla Tryckeriet i Alvik. WarmUp handhas av Christian Öhman och Jon Rundell. Det är första spelningen i Stockholm för en av house-musikens största och Monday Bar har lagt extra kraft bakom såväl ljud som ljus. En tung natt som de dansintresserade gör klokt i att inte missa. Förköpsbiljetter fixas genom TicNet eller i dörren.
Besök Carl Cox hemsida
Läderklubben SLM har Geoff Gains på lördag – en bra uppvärmning inför Carl Cox!
Ta en sväng förbi Side Track i helgen. Stockholms äldsta gaybar har nytt folk i personalen som gäster på Mälarpaviljongen känner igen. Ny meny dessutom och satsning på nya DJs i inre baren.
Torget, Göken, Roxy och Mälarpaviljongen öppet som vanligt med skön stämning och party frampå kvällen!

GÖTEBORG
Club Castro har gjort om sin hemsida – snyggt! Som alltid öppet fredagar 17-02. Gretas kör som alltid fredagar och lördagar till 04.00. Dans och barhäng. Gossip öppet alla dagar med schlager på torsdagar och mer klubbigt på helgerna.

MALMÖ
Shame Factory är en queerfest arrangerad av Bastuklubben. Teater Terrier är platsen och på scen står Scream Club, Spicy Tigers on Speed, le Bombe och Miss Mimi and the Mysticals.
Switch har öppet denna fredag för kvinnor och män av alla kön och ”alla som är intresserade av människor”. Platsen är Indigo mellan 19.30 till 22.30.
SLM har Danish Night på Ystadsgatan lördag kväll. Det betyder att SLM København är specialinbjudna och att det såklart bjuds på smørrebrød och andar godsaker.
Dansk känsla blir det även på Wonk där Dj John Eltong står för musiken på stora golvet. Wonk sköter 70-90-golvet och Francesca tar hand om karaoken. Wonk gör en dansk lansering i oktober. Den 12:e öppnar man ett månadsparty på Kitty Club i Köpenhamn. Missa inte det!

LANDET RUNT
RFSL Borås har gaydiscot öppet lördag kväll. RFSL Norrköping har Seaside öppet för bar-kväll fredag. I Kristianstad är det barkväll lördagar

Publicerad: 2007-09-14 14:05:33