Party

Nej han har inte tappat lusten att festa på Münchenbryggeriet. Inte ens efter sörjan under Stockholm Pride.
– München är fortfarande den bästa lokalen i stan som står till förfogande, säger han till QX.se Och vi har gjort allt som står i mänsklig makt för att minska ner alla typer av köer.

Väl inne kommer vi att mötas av en svensk/lettiskt förbrödring. För Peo Månestad har förälskat sig i Riga.
– Detta är en oupptäckt metropol som jag nu har upptäckt, förklarar han. Vi plockar över det bästa från Riga och rekommenderar alla att också resa till Riga framöver.
Månestad kommer efter att vi insett hur fantastiskt Riga är att arrangera paketresor för bland annat homosar. Festen på Münchenbryggeriet skall alltså ge oss en försmak på hur häftigt det blir när vi snart besöker denna baltiska pärla.

På själva festen den 18 november spelar DJ Aspirin från Riga tillsammans med svenskarna Il Stefano och Rikard Nee. På lilla dansgolvet blir det pop-musik av alla de slag med Tomas Hemstad och Gustav ”Bomben”.
Från Riga kommer dessutom Mr Latvia himself med två grabbar för att var lättklädda GoGo-grabbar och de får sällskap av tre svenska kollegor.
För att skoja till serveringen på Münchenbryggeriet kommer dessutom personalen från Torget, som öppnar i slutet av november, att hjälpa till bakom bardiskarna.
Inget förköp blir det heller utan alla får komma i tid.

http://www.propaganda.nu

Källa: Propaganda

Publicerad: 2000-10-23 17:10:51