Party

Fredagskvällarna ser ut att bli heta i Stockholm framöver. Denna fredag spelar Dj Pinta (Caliente) på Klubb Intern och på Connection är det Warren Jon som huserar.
Dessutom öppnar Coco Loco på Mango i lokalerna där gayklubben Gossip låg en gång i tiden. Hörnet Sveavägen och Olof Palmes gata alltså.
Premiärkvällen spelar Micke Höög house á la Barcelona på stora dansgolvet och tar Tony med congas-trummor till hjälp. Jesper Lögdahl sköter hits och RnB-golvet och på övervåningen blir det Schlagerbar. Loco-dansare ser till att bjuda på såväl ögongodis som fart på dansgolvet. Fri entré innan 23.30 och dörren släpper in killar och tjejer över 18 år.
Anders Olssons och Leif Wademarks hyllningsklubb till 90-talet kommer krylla av Bufallos och Aqua Limone-tröjor. Det blir som vanligt tre dansgolv med 90-talsstilar och värdinnor är Robert Fux och Farao Groth. Platsen är densamma som Lino – Riddarkällaren på Riddarholmen. Publiken är mixad av alla de sorter.

Qulturfest blir det på Skeppsholmen. Queerdykes har ett fullspäckat program 19-01 med bland andra Hootchy Kootchy Hussies, orientalisk magdans, singersongwrtiters och poeter liksom rockduon Hickory Thrill på scen. Djs är Aake Cappelin och Charlie Andersson.
Viking Bears har pub på Aguéli för såväl gamla som nya medlemmar, björnkillar som dess beundrare. Bar är även öppet på läderklbben SLM.

På lördagen har Connection Emil Hellman som Dj och på Lino spelar Jörgen Andréasson på stora dansgolvet. Schlagerbaren tar Andreas hand om och utegården är Katys territorium! Läderklubben SLM har dansgolvet igång med Dj Kent som ser till att klubbens gäster rör på sig!

Både fredag och lördag inleds med besök på SideTrack och/eller Roxy, Morfar Ginko, Leijonbaren, Torget, Göken eller Mälarpaviljongen.

GÖTEBORG
Fredag kväll är det höstpremiär för Klubb Fête. Det firas med ett uppträdande av SEXERCISE och sedan spelar Dj Huvudrock (dvs Omar och Janne) liksom Sir Ike & Monx och Myself.
Gretas kör fredagar och lördagar till 04.00 med fullt ös och på Castro/Haket är det öppet fredag kväll. Gossip som vanligt öppet alla dagar och gaysnällt är det.

MALMÖ
På Wonk är det Deejay Johnny, Maggie och Francesca som sköter musikunderhållningen.
PS missa inte att Wonk öppnar som månadsklubb i Köpenhamn i oktober!

LANDET RUNT
Borås har gaydisco på Magasinet på lördag kväll. Hos RFSL Norrköping är det lördagsdisco i Seaside-lokalen. RFSL har på lördagskvällen sin Pub öppen i Kristianstad

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-09-07 15:49:04