100 biljetter lottas ut:

Fredagen den 14 september har ”Fans” premiär på Orionteatern i Stockholm (Katarina Bangata 77). Men på måndag den 10 sep är det genrep kl 19.00 och nu kan QX tillsammans med Orionteatern erbjuda 2 biljetter till 50 personer. Allt du behöver göra är att maila, sedan får du ett meddelande inom kort där Orionteatern berättar om du lyckats få biljetter.
Lycka till!

17.15 på onsdagskvällen tog de utlottade platserna slut.

Om pjäsen ”Fans”:

Är det vanligt att man kör i diket förblindad av tårar när man hör Agnetha Fältskog sjunga i bilstereon, emigrera till Sverige och köpa ett hus bara 800 meter från sin idol? Eller tonårstjejerna som skriker ut sin kärlek och hoppar upp och ner när Darin skruvar korken av vattenflaskan. Vad är det som händer?
Detta är en berättelse om helt vanliga människors längtan efter kärlek. En berättelse om besatthet. Om drömmar som slår in och slås sönder. Förut blev man berömd för att man gjort nåt bra. Idag måste man först bli berömd för att kunna göra något överhuvudtaget. Vi möter fansen, idolerna och experterna på Orionteaterns stora scen i en salig röra av musik.

Publicerad: 2007-09-05 14:30:00