Partytips till helgen

Populära gayklubben Queer som håller till på Park Lane i Göteborg har stort kalas på fredagskvällen. Henrik och Fia firar att klubben nu drivits i sex år! Kalaset bjuder på Pay TV på scen och på stora golvet spelar Dj Tonny. Schlagerbaren domderas av Kikki Garcia och så utlovas ”massa sexiga gogo-boys”.
I Göteborg är det dessutom Castro öppet som vanligt på fredagskvällarna. Nu meddelas på Castros hemsida att Castro/Haket pub har öppet måndag till lördag mellan 17-02. Gay pub varje dag alltså!
Gretas har öppet helger med sin klubb. After Work på fredagar 21-23 och sedan dans till 04. På lördag öppet 21-04.
Fredag kväll har läderklubben SLM öppet 22-02. Grabbarna håller till i Castro/Hakets källare.

MALMÖ
Wonk har lördagsfest med Deejay Johnny på stora golvet och Maggie som spelar 70-90-tals hits. Francesca tar hand om karaoken.
Den månatliga tjejfesten hålls i Malmö på Indigo lördag kväll. Gratis entré innan midnatt för medlemmar.

STOCKHOLM
Läderklubben SLM har Niclas Paus som Dj på lördagskvällen. Fredag som vanligt skön bar. Passa på att fixa biljett till stora festen den 29 september i samband med det europeiska läderbögsmötet i Stockholm!
Lino har JJ i klubben, Edward i schlagerbaren och på utegården spelar Anders.
Fredagens Connection har Warren Jon som Dj och lördagen Emil Hellman.
På Intern är det ikväll Dj Yrla (Heratattack) som spelar electro, HipHop och 90-tals eurodisco.
Så barer och restauranger såklart att starta festnatten på eller ta en lite coolare kväll med vänner: Kungsholmens Mälarpaviljongen (jo det finns värmelampor) och Göken. Gamla Stans Leijonbaren och Torget. Sofia/Södermalms Momma och Roxy. Maria/Södermalm Side Track och Morfar Ginko. Citys Babs Bar och Kök.
Och för fikasugna: Hornstulls Copacabana och Gamla Stans Chokladkoppen är queer- och gaytätast men kolla även lin fiken i QX Guide för ett besök under helgpromenaden eller efter shoppingrundan!

UPPSALA
Pink at Orange har franskt tema på sin fest fredag kväll. Anja de Suéde spelar franska skivor 20-22 därefter tar Linus över och spelar techno, goa och psytrance. Kvällen avslutas med en spelning av Cesar som mixar fransk dansmusik. Dessutom är Normal Förlag på plats med Stora Sexboken.

LINKÖPING
Efter Kärleksparaden (se tidigare artikel) är det öppet hus i RFSLs lokaler och på kvällen blir det Kärleksfest med WAD-Girls på scenen.

LANDET RUNT
RFSL Nord i Piteå har fest i sina lokaler på lördagskvällen. Men redan från 13.00 är det arrangemang på Nolias gräsmatta med spel lek och grillning. Borås har gaydiscot igång på lördag kväll. På scen står Jonas Hedqvist. Pubkväll är det hos RFSL i Norrköping har baren öppen fredag kväll. I Kristianstad är det lördag som gäller för baren.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-08-31 13:10:50